B&B Aanraders

Feestelijke B&B’s en tips voor de Kerstvakantie 2021

Bedandbreakfast.nl; Feestelijke B&B’s en tips voor de Kerstvakantie 2021

Zin om tijdens de kerstvakantie 2021 even van huis te zijn? Laat je in de watten leggen bij een gastvrije B&B in eigen land en trek eropuit in de directe omgeving. Van een bezoek aan de kerstmarkt, tot winterse wandelingen in de natuur: ontdek de leukste tips!

Landelijke Kerstvakantie 2021

Zoek in de kerstvakantie 2021 de rust op van het platteland en ervaar stressvrije feestdagen. Of het je nu de molens in de Alblasserwaard wilt bezoeken, het Friese Gaasterland of de Limburgse Peel… Overal kun je terecht bij kleinschalige accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Maak winterse wandelingen door de natuur en lees daarna eens dat spannende boek uit, of kijk die leuke serie af bij een B&B in één van de mooiste streken:

Kerstmarkt Valkenburg

Als je op zoek bent naar een extra magische beleving in de kerstvakantie 2021, dan is een verblijf in kerststad Valkenburg een aanrader. Tot 9 januari 2022 kun jij je laten verwonderen door fonkelende lichtjes, spectaculaire lichtshows en unieke kerstmarkten in de befaamde grotten. Reserveer tijdig een kleinschalige B&B én de tickets voor je favoriete kerstmarkt, zodat je optimaal en verantwoord kunt genieten van dit kerstspektakel.

Bed and Breakfast Valkenburg

Heerlijke Feestdagen

Geniet letterlijk van heerlijke feestdagen bij B&B’s die ‘s morgens een (kerst)ontbijt verzorgen. Daarna heb je genoeg energie om op pad te gaan en leuke dingen te doen. Wil je ‘s avonds ook genieten van een vers bereide maaltijd? Kies dan voor een B&B waar je op verzoek kunt dineren. Of vier de kerstvakantie 2021 bij een B&B met eigen keuken, zodat je zelf je favoriete maaltijden kunt bereiden wanneer het jou het beste uitkomt.

Kerstshoppen

Van feestelijke kleding passen en cadeautjes kopen, tot de mooiste etalages bekijken; liefhebbers van kerstshoppen komen al snel in tijdsnood. Neem daarom de tijd en boek in de kerstvakantie 2021 een B&B of appartement in je favoriete stad. Zo kun je tussentijds je nieuwste aankopen droppen én ook nog een extra glas glühwein drinken. De binnensteden zijn magisch verlicht met duizenden lampjes, waardoor je helemaal in de kerststemming komt!

Ontspannen in December

Rust, ruimte en ontspanning zijn doorgaans geen termen die passen bij de drukke decembermaand. Doorbreek de cirkel en kies voor een relaxed verblijf bij een wellness B&B met whirlpool, hottub, privé sauna of ligbad op de kamer. Dankzij de kleinschaligheid die deze luxe accommodaties bieden, ben je hier verzekerd van voldoende privacy en rust. Perfect dus voor een rustige kerstvakantie 2021. Welke wellness B&B heeft jouw voorkeur?

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter