Nieuws

Floortje Dessing droomt van eigen bed and breakfast

floortje dessing

Voor haar tv-programma’s reist ze de hele wereld rond, maar toch droomt Floortje Dessing van een eigen bed and breakfast! In de Radio 10 ochtendshow van Lex Gaarthuis vertelt de reislustige presentatrice over haar B&B-plannen voor de toekomst.

B&B-droom
“Ik zou wel ergens een klein hotelletje willen beginnen op een mooi plekje. Of beter nog; een kleine, zoete bed & breakfast. Voor mensen die niet van kamperen houden. Met wat beestjes erbij zodat ik elke dag bij het ontbijt wat eitjes van m’n eigen kippen kan serveren. Wat geitjes, paarden. Heerlijk.”

floortje dessing

Floortje Dessing wil graag nog eens starten met een B&B.

Nederlandse bodem
Waar die toekomstige bed and breakfast dan komt te staan? Niet aan het einde van de wereld, maar gewoon in Holland: “Ik houd ook wel intens van Nederland, vandaar dat ik ook altijd terugkom en hier mijn zaakjes opzet.”

Duizendpoot
Bescheidenheid siert de mens, want de ‘zaakjes’ die Floortje Dessing heeft opgezet zijn niet mis. Zo is ze de oprichtster van een fairtradekledingzaak en runt ze sinds kort met vier vrienden een camping in Drenthe. Op de radio vertelt ze: “Alleen maar presenteren is heel eendimensionaal, ik ben iemand die heel veel dingen tegelijkertijd doet.”

Geduld
Voor een verblijf in de B&B van Floortje Dessing zul je nog even geduld moeten hebben, want de winnares van de Gouden Televisier-Ring is momenteel bezig met een nieuw reisproject. Bovendien begint ze volgende maand aan de opnames voor een nieuw seizoen van Floortje naar het einde van de wereld.

Bed and breakfast starten
Heb jij ook de ambitie om een eigen bed en breakfast te openen? Met het Handboek Bed & Breakfast maak je een vliegende start! In deze startersgids kom je alles te weten over de B&B-branche; van wet- en regelgeving tot verzekeringen. Meer informatie >>

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter