Nieuws

Foto-impressie: drukbezocht B&B Expo in Brussel

Bed & Breakfast Expo

De stand van Bedandbreakfast.eu is populair op B&B Expo.

De B&B Expo in Brussel was dit jaar weer erg gezellig en drukbezocht. Het team van Bed & Breakfast Europe en Bedandbreakfast.eu was ook aanwezig met een stand. Een foto-impressie.

B&B Stand

Goodiebags van Bedandbreakfast.eu staan te wachten om meegenomen te worden.

Wij hebben een mooie grote stand op de beurs, ter promotie van onze website Bedandbreakfast.eu. Hier vind je ruim 31.000 B&B’s in heel Europa. Bezoekers kunnen een gratis verblijf winnen in een Europees bed & breakfast naar keuze, door zich in te schrijven bij onze stand. Bijna vijfhonderd mensen doen mee aan die actie.

Bed & Breakfast Expo

Bijna vijfhonderd bezoekers doen mee aan onze verloting van een gratis overnachting in een bed and breakfast.

Bij onze stand kunnen bezoekers bovendien een gratis tas meenemen met daarin de vorige editie van het boek ‘Bed & Breakfast in Nederland’ (de nieuwe editie verschijnt in april 2011) en een gids van Erfgoed Logies. Deze goodiebags zijn niet aan te slepen!

Bed & Breakfast Expo

De goodiebags van Bedandbreakfast.eu vliegen eruit.

Op B&B Expo presenteren honderden bedrijven zich. Niet alleen B&B-eigenaren, maar bijvoorbeeld ook makers van streekproducten, uitgevers van gidsen en toeristische organisaties.

Bed & Breakfast Frankrijk

Deze eigenaren van een Zuid-Franse B&B presenteren producten uit eigen streek.

Een van de aantrekkelijkste stands is die van Les Saveurs d’Antan, een verkoper van kazen uit Savoie, Luxemburg en Jura.

B&B Expo

De stand van Les Saveurs d Antan

B&B-eigenaren kunnen zich bij onze stand in een paar stappen aanmelden voor een gratis vermelding op Bedandbreakfast.eu. Veel B&B-houders maken van deze mogelijkheid gebruik. Bestaande abonnees komen gewoon eens kennismaken of bijpraten.

Bed & Breakfast Expo

B&B-eigenaren komen langs voor een gratis vermelding op Bedandbreakfast.eu, of om gewoon eens kennis te maken.

Het publiek van B&B Expo is erg gevarieerd en we krijgen allerlei vragen op ons afgevuurd. Het is leuk te merken dat mensen zo enthousiast zijn en we laten met plezier zien hoe je eenvoudig een B&B vindt op Bedandbreakfast.eu.

Bed & Breakfast Expo

We laten bezoekers met plezier zien hoe Bedandbreakfast.eu werkt.

Een bezoek aan B&B Expo is niet alleen informatief maar natuurlijk vooral ook een gezellig dagje uit. En daar hoort een wijntje bij!

Bed & Breakfast Expo

Een glaasje wijn later op de dag voor bezoekers van onze stand.

Opvallend veel mensen vertellen ons dat ze een B&B willen starten. De workshops rond het starten van een B&B in Frankrijk, België en Spanje zijn dan ook populair. Vooral in het hogere segment is nog ruimte genoeg voor nieuwe bed & breakfasts, vertelt Knack-journalist Pierre Darge.

Bed & Breakfast workshop

De workshops voor startende B&B-eigenaren zijn populair.

Het blijkt: de B&B-branche groeit en de rek is er nog lang niet uit. Op naar een volgende, nog succesvollere editie van B&B Expo. Wij zullen er zijn!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter