Geclassificeerde B&B

Fotoverslag: uitreiking Beste Bed & Breakfast 2015 bij Tala Lodge

Classificatie B&B

Tineke en Rob van B&B Tala Lodge zijn de trotse winnaars van dé B&B-verkiezing van Nederland!

“We kregen kippenvel en waren overdonderd toen we hoorden dat we genomineerd waren, maar dat we nu beste B&B van Nederland zijn is echt bizar”, vertellen Tineke en Rob van B&B Tala Lodge licht geëmotioneerd. Stichting Bed & Breakfast Nederland reisde dinsdag af naar Ravenswoud in Friesland, om de winnaars van de B&B-verkiezing in het zonnetje te zetten.

Classificatie B&B

Hanny Arens van Stichting Bed & Breakfast Nederland (links) heeft veel lof voor de manier waarop Tineke en Rob hun B&B runnen.

Passie en inspiratie
“Een royale gastenkamer met buitengewoon comfort en een buitenspa waar gasten ongelimiteerd gebruik van kunnen maken zijn echte pluspunten bij Bed & Breakfast Tala Lodge“, vertelt Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Maar het meest bijzonder is het creatieve teamwork van Rob en Tineke; hun gezamenlijke passie voor reizen en de bouwvaardigheden van Rob zijn duidelijk terug te zien in de suite. De mix van Afrikaanse elementen en moderne faciliteiten zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel”.

Tulpen-B&B

Tineke en Rob ontvangen het certificaat van burgemeester Harry Oosterman en een bos bloemen van Hanny Arens.

Voorbeeld voor de gemeente
“Tala Lodge ligt tussen het Fochteloërveen en het Drents Friese Wold; een ideale verblijfslocatie”, vertelt burgemeester Harry Oosterman van de Gemeente Ooststellingwerf. Hij continueert: “Er is hier veel natuur, rust en ruimte, maar er mogen wat ons betreft meer mooie verblijfsaccommodaties bijkomen zoals Tala Lodge. Zij zijn samen met alle andere tulpen-B&B’s in de omgeving een voorbeeld van het recreatieniveau dat wij in onze gemeente willen uitstralen”.

Vijf tulpen accommodatie

In de suite zelf vind je onder meer een boxspring met massagefunctie en een open badkamer met dubbele regendouche en een groot bad.

Oog voor detail
Ook uit de gastenreviews van Tala Lodge op Bedandbreakfast.nl, blijkt dat zij het oog voor detail van Tineke en Rob waarderen. Opmerkingen als “Sfeervolle B&B”, “Zalig ontbijt” en “Wij vinden een 10 eigenlijk nog te weinig”, zeggen genoeg over de kwaliteit die deze schitterende bed & breakfast biedt. Gasten genieten met volle teugen tijdens hun verblijf en dat is ook hetgeen waar Rob en Tineke voor staan: “Wij runnen de B&B zoals wij het ook zelf zouden willen ervaren en dat het dan zo gewaardeerd wordt is enorm leuk”, vertelt het koppel trots.

Winnaar B&B-verkiezing 2015

Vanuit de Jacuzzi heb je een geweldig uitzicht over de Friese landerijen waar schapen en koeien rondlopen.

Je kunt hier als gast zowel binnen als buiten heerlijk relaxen, dat is iets waar Rob en Tineke veel waarde aan hechten. “Wij zijn zelf echte buitenmensen, daarom hebben we voor onze gasten onder de overkapping een ‘huiskamer’ gecreëerd met terrasverwarming en daarnaast een buitenspa”.

Beste B&B 2015

Taart, champagne en bloemen voor de winnaars: wat een feest!

Boek een verblijf bij Tala Lodge
Wil jij zelf ervaren hoe het is om bij de beste B&B van 2015 te verblijven, midden in de natuur? Reserveer dan snel deze luxe suite en ga een heerlijke tijd tegemoet! Bekijk de presentatiepagina van Tala Lodge op Bedandbreakfast.nl en boek direct.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

3 Reacties

  • De winnaars van harte gefeliciteerd met deze prachtige bekroning op hun werk.
    Aan de andere kant hoe wordt deze verkiezing eigenlijk beoordeeld.
    In ons geval staan we bij Booking.com op 31 december 2014 met een award van 9.5 uit 10.
    Op dit moment staan we op 9.7 van de 10. Ik heb eigenlijk nooit iets gemerkt van bedandbreakfast dat ze ergens mee bezig zijn geweest, om iemand te beoordelen. wat zijn de criteria van bedandbreakfast, hoeveel boekingen via hun gaan, of de algemene indruk op de diverse andere sites. Ben benieuwd naar jullie reactie.

    • Bedankt voor uw reactie. De verkiezing van Het Beste Bed & Breakfast van Nederland wordt sinds 2008 georganiseerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland, uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De beoordeling van bed & breakfasts gebeurt aan de hand van een vastgestelde en openbaar inzichtelijke normenlijst met behulp van mystery guests. Daarnaast wordt gekeken naar de mening van gasten die bij de B&B’s zijn geweest. Het Beste Bed & Breakfast van Nederland wordt vervolgens op basis van een objectieve vergelijking van resultaten uitgeroepen onder de accommodaties die deelnemen aan het classificatiesysteem. Bed & breakfasts die geen deelnemer zijn, worden niet meegenomen in deze verkiezing omdat deze niet gecontroleerd zijn door de stichting. Meer informatie kunt u vinden op http://www.bedandbreakfastclassificatie.nl

Laat een reactie achter