Geclassificeerde B&B

B&B’s op idyllische vakantiebestemmingen in Nederland

Bedandbreakfast.nl; B&B’s op idyllische vakantiebestemmingen in Nederland

Voor de mooiste vakantiebestemmingen hoef je niet ver te reizen, Nederland is immers bezaaid met idyllische plekjes. Overnacht bijvoorbeeld bij een dijkwoning aan de Waal of in een authentieke ‘Schoppe’ in de Achterhoek. Ontdek snel de leukste B&B’s!

Bommels Dijkhuis – Gameren

Op één van de mooiste vakantiebestemmingen van Nederland, vind je Bommels Dijkhuis. Deze geclassificeerde B&B ligt aan de uiterwaarden van rivier de Waal, nabij Zaltbommel en Den Bosch. De prachtige locatie leent zich perfect voor mooie wandelingen en fietstochten. Tijdens je verblijf kun je hier ’s avonds genieten van table d’hôtes en ook het ontbijt ’s morgens is een feestje.

Bommels Dijkhuis

B&B Bosch en Paerd – Drouwen

Als Drenthe tot jouw favoriete vakantiebestemmingen behoort, dan is een verblijf bij B&B Bosch en Paerd een absolute aanrader. De B&B is ondergebracht in een idyllisch boerderijtje, welke direct grenst aan het natuurgebied Drouwenerzand. Het gastenverblijf is sfeervol ingericht en is onder meer voorzien van een pantry en houtkachel, ideaal voor een romantische avond met z’n tweeën.

B&B Bosch en Paerd

Buitenminsen – Naarden

Droom je van een bijzondere overnachting midden in het Goois Natuurreservaat? Kies dan voor een verblijf bij Buitenminsen in het bosrijke gebied van Naarden. De B&B is idyllisch gelegen op een typisch Gooische eng, waar regelmatig reeën worden gespot. Na een mooie wandeling of fietstocht door de natuur, kom je helemaal tot rust in één van de sfeervolle gastenkamers of in de suite.

Buitenminsen

Bed in Broek – Broek in Waterland

Broek in Waterland behoort tot de meest sprookjesachtige vakantiebestemmingen in eigen land. Dwaal rond door de karakteristieke straatjes en laat je betoveren door de authentieke houten huizen uit de 16e en 17e eeuw. Voor een stijlvolle overnachting kun je terecht bij Bed in Broek, waar je beschikt over een eigen luxe huisje dat van alle gemakken is voorzien. Inclusief een heerlijk ontbijt!

Bed in Broek

Bed & Breakfast De Schoppe – Winterswijk

Dankzij het fraaie coulisselandschap past de Achterhoek perfect in het rijtje van idyllische vakantiebestemmingen in eigen land. Kies voor een verblijf bij De Schoppe en overnacht in een voormalige schuur die is omgetoverd tot luxe B&B. Mooie extra: de accommodatie ligt op steenworp afstand van het Zwillbrocker Venn in Duitsland, waar jaarlijks flamingo’s neerstrijken om te broeden.

Bed & Breakfast De Schoppe

Ontdek meer idyllische B&B’s

Ben je nieuwsgierig naar nog meer bijzondere accommodaties op de mooiste locaties én ga je graag voor de beste kwaliteit? Laat je dan verrassen door het complete aanbod van geclassificeerde B&B’s in Nederland, waar je kunt rekenen op een zorgeloos verblijf! B&B’s met een kwaliteitskeurmerk kun je herkennen aan de roze tulpen bij de vermeldingen op Bedandbreakfast.nl.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

1 reactie

  • B&B Bommels Dijkhuis is zeer vereerd met deze vermelding en hoopt dat we dit jaar veel gasten een gastvrij en heerlijk verblijf mogen bieden in onze B&B . Welkom allemaal !!!!
    Met gastvrije groet,
    Fons & Cora

Laat een reactie achter