Geclassificeerde B&B

Geclassificeerde B&B’s op Mooie Vakantiebestemmingen

Bedandbreakfast.nl; Geclassificeerde B&B’s op Mooie Vakantiebestemmingen

In Nederland vind je tal van unieke B&B’s op mooie vakantiebestemmingen, maar je moet ze wel weten te vinden. Ontdek snel enkele geclassificeerde B&B’s waar je wel eventjes zou willen wonen; perfect voor een heerlijke vakantie in eigen land!

De Ouw Skuur – Oirschot

Denk je bij mooie vakantiebestemmingen in Nederland nog niet direct aan Brabant? Hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Pak de fiets en ga op ontdekkingsreis door deze prachtige provincie. Een bezoek aan het monumentale Oirschot is aan absolute aanrader, evenals een verblijf bij De Ouw Skuur. Kies één van de sfeervolle gastenkamers en geniet optimaal van de Brabantse gastvrijheid.

De Ouw Skuur

B&B Plexat – Lexmond

Voor mooie vakantiebestemmingen hoef je niet ver te reizen, zo vind je in het midden van het land de idyllisch gelegen B&B Plexat. Gasten beschikken hier over een eigen huisje met romantische bedstee én een prachtig uitzicht over de Lek. Met een lekker drankje in je hand, tuur je vanaf de veranda urenlang naar het scheepsverkeer. Ervaar het ultieme vakantiegevoel zelf op deze plek!

B&B Plexat

Zalk blijven slapen – Zalk

Knusse gastenverblijven, een bourgondisch ontbijt en geweldige fietsroutes… Als je op zoek bent naar mooie vakantiebestemmingen in eigen land, dan ben je ook bij Zalk blijven slapen aan het juiste adres. Deze gastvrije B&B ligt in het buitengebied aan de IJssel, waar natuur- en vogelliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Dagje shoppen? Breng dan een bezoek aan het nabijgelegen Kampen of Zwolle.

B&B Zalk blijven slapen

Slaopen & Stoet – Anderen

Mooie vakantiebestemmingen vind je ook in het noorden van Nederland, wat denk je van een wandelvakantie door Drenthe? Overnacht tijdens je trip bij Slaopen & Stoet, deze mooie B&B ligt aan het Pieterpad en vlakbij Nationaal Park Drentsche Aa. Extra bijzonder zijn de kleinschalige concerten die hier maandelijks plaatsvinden; onder andere Dotan en Tim Knol hebben hier opgetreden!

Slaopen & Stoet

Villa Oldenhoff – Abcoude

Ben je op zoek naar mooie vakantiebestemmingen én een bijzonder plekje vol luxe? Laat je dan verrassen door Villa Oldenhoff, waar je kunt kiezen uit verschillende luxueuze suites die van alle gemakken zijn voorzien. Bovendien leent de directe omgeving zich perfect voor mooie tochtjes per fiets, boot of benenwagen. Leuke extra: dit bijzondere plekje ligt vlakbij bruisend Amsterdam.

Villa Oldenhoff

Geclassificeerde B&B’s voor de vakantie

Nederland is rijk aan mooie vakantiebestemmingen, waar je volop kunt genieten van je welverdiende vakantiedagen. Wil je het beste van het beste tijdens je vakantie? Kies dan voor een verblijf bij B&B’s met de herkenbare roze tulpen; deze accommodaties zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk en worden periodiek bezocht en gecontroleerd op objectieve normen zoals comfort, veiligheid en hygiëne.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

1 reactie

  • Wij willen graag het schoolmeesterhuisje in Ridderkerk een extra nominatie geven , wat was dit een geweldige B&B en more…. zelf maar eens gaan kijken het is 1 grote verassing!

Laat een reactie achter