Geclassificeerde B&B

Geclassificeerde B&B’s voor een feestelijke kerstvakantie

Vier je kerstvakantie bij een B&B met een officieel kwaliteitskeurmerk en ga een magisch mooie tijd tegemoet. Wat denk je van een uitgebreid kerstontbijt of relaxen bij een geclassificeerde B&B met wellness-faciliteiten? Laat jezelf heerlijk in de watten leggen en maak er een feestelijke decembermaand van!

Bed en breakfast classificatie

Geniet van een feestelijk ontbijt tijdens de kerstvakantie.

Kerst met tulpen
Ben je graag zeker van kwaliteit tijdens de feestdagen? Dan is een verblijf bij geclassificeerde B&B’s perfect voor jou! Deze bed & breakfasts zijn objectief gecontroleerd en voldoen aan minimum kwaliteitseisen, ideaal voor een zorgeloze kerstvakantie. Bij een B&B uit de kwaliteitscategorie 1 tulp, 2 tulpen, 3 tulpen, 4 tulpen of 5 tulpen zit je altijd goed.

Stressloze feestdagen

Kies voor optimale ontspanning in de decembermaand bij B&B Life is Good!

Ontspannende feestdagen
Geen stressvolle feestdagen maar volop genieten van pure wellness in een tulpen-B&B… Dat klinkt goed, toch? Je komt helemaal tot rust in jouw privésauna, jacuzzi of bubbelbad. Wat een feestelijk vooruitzicht, heerlijk!

Kerst in de natuur

Bed & Breakfast Hofstede Het Holt ligt tussen Nationaal Park Veluwezoom en de IJsselvallei, ideaal voor een landelijke kerst.

Landelijke kerst
Ontwaak op kerstochtend in een schitterende woonboerderij in Gelderland, Brabant, Drenthe of Overijssel en schuif aan bij het kerstontbijt vol streekproducten. Met een winterse wandeling door de natuur maak je jouw landelijke kerst compleet.

Winterfair

Bezoek de kerstmarkt in Dordrecht en blijf slapen in een sfeervolle tulpen-B&B; perfect voor een winters weekendje weg.

Overnachten bij kerstmarkten in Nederland
Ga sfeer proeven op de populaire kerstmarkten van Dordrecht, Leiden, Maastricht of Deventer en scoor de leukste kerstcadeautjes. Met een overnachting in een sfeervol bed & breakfast geniet je volop van de kerstmagie.

Kerstmis met de hele familie

Van elkaar genieten èn van een zorgeloze kerstvakantie bij een bed and breakfast met tulpen.

Samen kerst vieren
Cadeautjes openmaken bij de kerstboom, spelletjes doen en samen genieten van een feestelijk ontbijt. Verblijf deze kerst met opa, oma en de kids bij een tulpen-B&B voor het hele gezin en ga een heerlijk verblijf tegemoet; dat wordt genieten!

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

De mooiste tijd van het jaar wordt nog mooier in een geclassificeerd bed & breakfast: happy holidays!

Boek geclassificeerde B&B’s voor de kerstvakantie
Kijk jij ook uit naar een zorgeloze kerstvakantie? Boek dan een sfeervolle tulpen-B&B zodat je optimaal kunt genieten van een magische decembermaand. Op Bedandbreakfast.nl vind je alle B&B’s met objectief kwaliteitskeurmerk; sorteer op het aantal tulpen, kies jouw ideale kerst-B&B en boek direct bij de eigenaar, zonder reserveringskosten! Bekijk alle geclassificeerde B&B’s >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter