Inspirerende Bestemmingen

Geniet van de herfst bij een Bed and Breakfast in Nederland

bed and breakfast herfst

Kijk je uit naar een kleurrijk najaar? Kies dan voor een heerlijk verblijf bij een Bed & Breakfast in eigen land en laat je meevoeren door de herfst: wandelen door goudgele bossen, warme appeltaart eten óf gewoon relaxen bij je favoriete B&B… Veel plezier!

zee

Na een frisse strandwandeling kom je helemaal tot rust bij een B&B aan de kust.

Bed & Breakfast aan zee
Zoek deze herfst de warmte op van een gastvrije accommodatie aan de kust, ideaal na een lange strandwandeling. Dit is dan ook hét seizoen om uit te waaien op het strand van bijvoorbeeld Scheveningen, Noordwijk, Egmond aan Zee, Zandvoort of Vlissingen. Gaat de hond mee? Kies dan voor een diervriendelijke B&B aan zee.

kasteel

In de herfst ligt het Muiderslot er extra sprookjesachtig bij.

Majestueuze herfst
De Nederlandse kasteeltuinen en landgoederen hullen zich in de mooiste herfstkleuren; overnacht in een kasteel of op een landgoed en waan je in de dagen van weleer. Overnachten in een Bed and Breakfast nabij een bekend kasteel zoals het Muiderslot, Kasteel De Haar, Kasteel Valkenburg of Kasteel Twickel kan natuurlijk ook!

herfstvakantie

Breng de herfstvakantie met het hele gezin door bij de leukste B&B’s voor kinderen.

Herfstvakantie
Trek erop uit tijdens de herfstvakantie en blijf met het hele gezin slapen in een geschikte B&B voor kinderen. Extra leuk zijn de B&B’s met boerderijdierenspelletjes of een speelterrein. En staat er een dagje pretpark op de planning? Verleng dan je verblijf met een B&B-overnachting bij de EftelingWalibi HollandHellendoornToverland of Slagharen.

Nederlandse Bed and Breakfast Classificatie

Laat jezelf in de watten leggen bij een geclassificeerde B&B, zoals bijvoorbeeld ‘Pax Tibi’ in Reeuwijk.

Geclassificeerde B&B’s
Bij geclassificeerde B&B’s met kwaliteitstulpen ga je zorgeloos het najaar in. Deze pareltjes bieden stuk voor stuk gecontroleerde kwaliteit: het enige wat jij hoeft te doen is genieten! Kies dus voor een fantastische herfst bij een tulpen-B&B met 1 tulp2 tulpen3 tulpen4 tulpen of 5 tulpen.

Tip: shoppen, slapen en ontbijten in bruisend Rotterdam!

Bed and Breakfast boeken
Ontdek hoe mooi Nederland is in de herfst en trek eropuit! Of je nu kiest voor een rustig verblijf in de natuur of juist voor een stedentrip; op Bedandbreakfast.nl vind jij jouw ideale accommodatie voor het najaar, bekijk het aanbod >>

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter