Diervriendelijke B&B

Gezellig: bed en breakfasts waar huisdieren zijn toegestaan

Dierenvakantie

Op Bedandbreakfast.nl zijn vele B&B’s te vinden jij je huisdier mee naartoe kan nemen.

Bed en breakfasts waar huisdieren zijn toegestaan, zijn ideaal voor baasjes die hun trouwe viervoeter graag meenemen op reis. Wat is er leuker dan samen wandelen door de mooiste natuurgebieden én daarna comfortabel overnachten? Bedandbreakfast.nl zet de leukste B&B’s op een rij waar honden en andere huisdieren worden toegelaten. 

Huisdieren

Bij Bed en Breakfast De Wroeter hebben je hond en jij de beschikking over een zee van ruimte!

Geliefd: bed en breakfasts waar huisdieren zijn toegestaan 
Vakanties met huisdieren zijn populair bij menig dierenliefhebber. In plaats van je hond of kat naar het dierenpension te brengen, neem je ‘m net zo makkelijk mee naar bed en breakfasts waar huisdieren zijn toegestaan. Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijk weekendje weg met de hond bij B&B De Wroeter in Epe? De Veluwse bossen liggen op steenworp afstand van deze schitterende accommodatie, ideaal! Ook leuk: wandelen langs de Friese meren en overnachten bij Bed & Breakfast It Koaihûs of Landhuis Breewar.

Ruiterpad

Zet je paard op stal bij Gastenboerderij de Ziel en geniet zelf ook van een heerlijk verblijf.

Paardrijden en overnachten
Wist je dat er ook B&B’s zijn waar je samen met je paard terecht kunt voor een heerlijk verblijf? Laat jezelf in de watten leggen bij B&B Bosch en Paerd of Gastenboerderij de Ziel, terwijl je paard op stal staat of rustig graast in de weide. Bovendien bevinden bed en breakfasts met een paardenstalling zich over het algemeen op schitterende locaties nabij diverse ruiterpaden. Na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt ben je dus zó weer op pad met je paard!

Huisdieren

De honden kunnen buiten lekker ravotten bij B&B Frankrijk-Noord.

Boek een bed en breakfast waar huisdieren zijn toegestaan
Ga je graag op samen met je huisdier op vakantie, boek dan een bed en breakfast waar huisdieren zijn toegestaan. Je bespaart dan niet alleen op opvangkosten, het is ook nog eens veel gezelliger! In overleg met de B&B-eigenaar is er vaak van alles mogelijk; van een hondenkleed voor de haard, tot vers hooi voor de paarden. Boek zonder reserveringskosten een geschikte B&B waar je huisdier ook welkom is, en ga samen een heerlijke tijd tegemoet. Bekijk alle B&B’s waar huisdieren zijn toegestaan>>

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter