Nieuws

Haarlemse B&B’s in actie voor Serious Request

Bed and breakfast

Haarlemse B&B’s in actie voor Serious Request.

Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat dit jaar in Haarlem. Van 18 tot en met 24 december 2014 vragen drie DJ’s in het Glazen Huis aandacht voor seksueel geweld tegen vrouwen in conflictgebieden. Voor bed and breakfasts in Haarlem aanleiding voor een gezamenlijke donatieactie. De B&B-eigenaren doneren ieder een deel van de opbrengst van de boekingen in december. Ook vragen ze gasten om te doneren en roepen ze de gemeente Haarlem op om een duit in het zakje te doen. Het streefbedrag van de B&B’s is € 1.200. Doneer via de actiewebsite en help mee!

Boek een bed en breakfast in Haarlem
De actie is een goede reden om deze maand een bed en breakfast in Haarlem te boeken. Niet alleen help je er het goede doel mee, je hebt ook een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Haarlem. En dat is in december extra de moeite waard. Haarlem is met kerst prachtig verlicht en overal zijn tentoonstellingen, concerten, theatervoorstellingen en evenementen. Op de Grote Markt kun je van 18 tot en met 24 december het Glazen Huis bezichtigen.

Bed and Breakfast in Haarlem

Studio-Koning B&B in Haarlem, een luxe bed and breakfast in hartje Haarlem.

Je kunt in Haarlem overnachten in ruim dertig comfortabele bed & breakfasts. Zoals Studio Koning B&B in het Hart van de stad. Of kies voor Bed and Bike Haarlem Nr 1, initiatiefnemer van de Haarlemse B&B-donatieactie.

Bed & Bike Haarlem

Bed & Bike Nr 1 is een appartement. In de hal staan twee stadsfietsen op je te wachten.

Serious Request is een jaarlijkse donatieactie van 3FM. Ieder jaar staat een andere ‘stille ramp’ centraal. Luisteraars van de radiozender worden dit jaar opgeroepen om in actie te komen tegen seksueel geweld in oorlogsgebieden. Strijdkreet: “Hands off our girls”. Jacqueline Govaert schreef het themalied: “Make More Sound”. Wil je de Haarlemse B&B’s helpen bij hun actie? Doneer voor het goede doel via Kominactie.nl >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter