Aan Zee

Het echte zomergevoel in een bed & breakfast aan de Nederlandse kust

B&B aan de kust

Vier de zomervakantie in eigen land! Ga bijvoorbeeld lekker fietsen op Terschelling en hop na een paar dagen naar een ander Waddeneiland.

Vier jij dit jaar je zomervakantie ook in Nederland? Lekker zwemmen, vliegeren op het strand of uitblussen op een terrasje… Nederland is in de zomer superleuk! Combineer jouw uitstapje naar de kust met een overnachting in een bed & breakfast en geniet extra lang.

Wat denk je bijvoorbeeld van heerlijk wegdromen in je strandstoel met een goed boek, een strandwandeling maken of een verfrissende duik in zee nemen. En dan bij een strandtentje de zon zien ondergaan: dat is het echte zomergevoel! Ervaar het ontspannen strandleven in een B&B aan de kust in ZeelandZuid-Holland, Noord-Holland of de Waddeneilanden. Helemaal leuk: eilandhopping! Hop van Texel naar Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Je kunt natuurlijk ook voor een andere volgorde kiezen!

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter