Inspirerende Bestemmingen

Cultureel verantwoord: het Museumweekend mét een B&B!

Museumweekend 2013

Overnacht dit Museumweekend in een B&B, bijvoorbeeld in Amsterdam!

De lente komt weliswaar langzaam op gang, maar dat wil niet zeggen je jezelf hoeft te vervelen! Ontdek zaterdag en zondag de wereld van kunst en cultuur tijdens het Museumweekend. Combineer je museumbezoek met een bed en breakfast en bekijk zo meerdere musea tijdens het grootste culturele evenement in Nederland!

Over Museumweekend
Zaterdag 6 & zondag 7 april zijn uitgeroepen tot hét Museumweekend van 2013. Ruim 400 musea organiseren speciale activiteiten en stellen hun deuren open tegen een gereduceerd tarief, vaak voor maar € 1,-. Met verrassende doe-het-zelf evenementen en aanbiedingen verrassen deze musea nieuw publiek.

Overnachten in een bed en breakfast
Het is natuurlijk lastig kiezen uit 400 museums. Alleen al in bijvoorbeeld Amsterdam kun je kiezen uit 20 verschillende musea, in Rotterdam zijn dat er 16 en in Den Haag 14. Maar ook in Groningen, Utrecht, Eindhoven en tal van andere plaatsen in heel Nederland kun je dit weekeinde terecht voor kunst van A tot Z. Kies daarom voor een overnachting in een B&B, zo kun je dit weekend meerdere musea bezoeken, ideaal! Na een heerlijk ontbijt ben je weer klaar voor een nieuwe dag vol kunst en cultuur.

Op Bedandbreakfast.nl is er altijd wel een mooie slaapplaats te vinden op jouw plek van bestemming. Alvast een fijn (Museum)weekend!

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter