Buitenlandse B&B's

Ontdek de vele gezichten van Ibiza vanuit een bed & breakfast

Ibiza staat bekend als party-eiland, maar er valt zoveel meer te beleven; van karakteristieke dorpjes tot de druipsteengrotten van Cova de Can Marça… Vanuit een B&B op Ibiza maak je echt kennis met de vele gezichten van het eiland.

B&B op een eiland

Ervaar de gastvrijheid van B&B Gare Du Nord in Sant Joan de Labritja.

Hippie-eiland
Aan de rand van het idyllische dorpje Sant Joan de Labritja vind je Bed & Breakfast Gare Du Nord, waar jij je als een echte hippie mag gedragen! Ontdek de prachtige natuur rondom de B&B op een sportieve manier of kom tot rust tijdens een yogales. Plan daarnaast ook een bezoek aan het dorp tijdens de authentieke, wekelijkse markt en maak kennis met allerlei lokale producten.

bedandbreakfast.eu

Vanaf het dakterras bij B&B Casa a Campo heb je een fantastisch uitzicht, eet smakelijk!

B&B Casa a Campo
Wil je even ontsnappen aan de massa? In het noordoosten van het eiland kom je heerlijk tot rust bij Bed & Breakfast Casa a Campo. Tussen de fruitbomen en het prachtige landschap staan de eigenaren van B&B Casa a Campo klaar om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Tip: laat je ’s avonds verwennen met een heerlijk diner aan de haven van San Carlos.

ibiza

Overdag genieten bij B&B Villa Paraiso lounch en ‘s avonds het bruisende nachtleven ontdekken!

Ervaar het bruisende leven van het eiland
Op steenworp afstand van San Antonio ligt Bed & Breakfast Villa Paraiso lounch Ibiza. Laat je verwennen door de luxe die de B&B je biedt en maak je klaar voor een spectaculaire avond. Deze accommodatie ligt namelijk vlakbij hét uitgaansleven van Ibiza, dat bekend staat om haar bruisende discotheken waar je helemaal los kunt gaan!

bed and breakfast spanje

Ervaar hét Ibiza-leven bij de Nederlandse eigenaren van B&B Finca de Ibiza.

Overnachten bij Nederlanders op Ibiza
Laat je verrassen door de beste tips van landgenoten en verblijf bijvoorbeeld bij B&B Finca de Ibiza, waar je helemaal tot rust komt midden in de natuur. Wordt wakker aan de rand van het zwembad met een heerlijk ontbijt of start je dag met een flinke wandeling door het natuurgebied. Hét Ibiza-gevoel ervaar je uiteraard ook bij andere B&B’s met Nederlandstalige eigenaren op Ibiza!

Ibiza

Beleef de zonsondergang op de mooiste stranden van die het eiland rijk is.

Boek een bed en breakfast op Ibiza
Wil jij de vele gezichten van Ibiza ontdekken? Verblijf dan in een prachtig bed & breakfast in een bruisende stad of kom tot rust en boek een B&B in het noorden van het eiland. Op Bedandbreakfast.eu vind je meer dan 300 B&B’s op Ibiza, keuze genoeg om jouw ideale vakantie samen te stellen! Bekijk het volledige aanbod van B&B’s op Ibiza >>

Over de auteur

Simone Vrijsen

Gek op citytrips zodat ze erachter kan komen wat een stad zoal te bieden heeft.

Laat een reactie achter