Inspirerende Bestemmingen

Idyllische locaties voor een Romantisch nachtje weg

Bedandbreakfast.nl; Idyllische locaties voor een Romantisch nachtje weg

Wil jij samen met je geliefde eropuit en een romantisch nachtje weg? Dan zijn een B&B en een romantische locatie de beste ingrediënten. Wij hebben 5 prachtige Nederlandse bestemmingen uitgelicht, waar je met je partner kunt genieten van de omgeving én van elkaar.

Vorden – Gelderland

Ga jij met je prins of prinses op het witte paard een romantisch nachtje weg in Vorden? Met haar acht kastelen staat Vorden vooral bekend als kastelendorp. Maak je uitje compleet met een mooie wandel- of fietsroute langs deze prachtige gebouwen en geniet van de schitterende natuur in het dorp. Vorden is een perfecte bestemming om samen met je geliefde te genieten van een verblijf in een mooie B&B.

Bed and Breakfast Vorden

Oirschot – Noord-Brabant

Ontdek het historische Oirschot tijdens een romantisch nachtje weg. Naast de verschillende historische en monumentale gebouwen is Oirschot ook omgeven door natuur. Geniet van elkaar en de omgeving, tijdens een wandeling door één van de vele omliggende natuurgebieden. In Oirschot komt geschiedenis en natuur samen. Dat maakt deze bestemming de perfecte plek voor jouw romantische uitje.

Bed and Breakfast Oirschot

Bergen – Noord-Holland

Wil je tijdens jouw weekendje weg het dorpse leven combineren met een bezoek aan het strand, dan is Bergen de perfecte bestemming. Als kunstliefhebber kun je in Bergen je hart ophalen. Dit dorp staat namelijk bekend als een echt kunstenaarsdorp. Daarnaast kun jij tijdens een weekendje weg in Bergen een bezoek aan Bergen aan Zee, zeker niet overslaan. De zonsondergang op het strand maakt jouw romantisch nachtje weg helemaal compleet!

Bed and Breakfast Bergen

Giethoorn – Overijssel

De bestemming Giethoorn maakt voor velen het romantische plaatje compleet. Giethoorn wordt door haar vele grachten en bruggetjes ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Samen met je geliefde vaar je hier door de grachten en geniet je van de karakteristieke huizen en de vele bruggetjes onderweg. Plan een romantisch nachtje weg naar Giethoorn en geniet van elkaar en de omgeving.

Bed and Breakfast Giethoorn

Renswoude – Utrecht

Met haar prachtige natuurlijke omgeving en perfecte uitvalsbasis voor verschillende natuurgebieden, is Renswoude de uitgelezen plek voor een romantisch nachtje weg. Pak de fiets en ga samen de Veluwe op of een rondje over de Utrechtse Heuvelrug. Struin daarna samen heerlijk door het centrum van Renswoude. In Renswoude is genoeg te zien en te doen om samen te genieten van een romantische uitje.

Bed and Breakfast Renswoude

Deel dit artikel:

Over de auteur

Eelke Berkvens

Eelke Berkvens

Maakt graag nieuwe herinneringen op een van haar reizen. Ze is altijd op zoek naar mooie en bijzondere accommodaties waar je je thuis kunt voelen tijdens je vakantie.

2 Reacties

  • LS, Kan ik via jullie een B&B vinden in
    Huizen e.o. Woon op Bali, verwacht 30/6 a.s. te arriveren op Schiphol om ca 2 maanden te blijven. Heb werk te doen aldaar. Wat U mij mogelijk kunt aanbieden is welkom. Hartelijk dank,
    ik wacht op uw info.
    mvg Henk de Vries.

Laat een reactie achter