Inspirerende Bestemmingen

Inspiratie en B&B’s voor de Meivakantie 2021

Bedandbreakfast.nl; Inspiratie en B&B’s voor de Meivakantie 2021

Koninklijke B&B’s, huisjes in de natuur en wereldberoemde bestemmingen die letterlijk dichtbij huis liggen… De meivakantie 2021 is de perfecte periode om opnieuw kennis te maken met Nederland als vakantieland. Laat je inspireren door de beste tips!

Koninklijke B&B’s

Wil je dit jaar alsnog een feestelijke invulling geven aan Koningsdag? Kies dan in de meivakantie 2021 voor een verblijf bij een B&B waar je je een echte ‘royal’ voelt. Van sprookjesachtige landgoederen en statige landhuizen, tot voormalige koetshuizen die op prachtige wijze zijn omgetoverd tot een sfeervol gastenverblijf. Met een oranje tompouce of een glaasje oranje bitter, maak je er helemaal een feestje van. Ontdek het complete aanbod van royale B&B’s en kies je favoriet:

Meivakantie 2021 in de Natuur

Als je de meivakantie 2021 het liefst doorbrengt in de natuur, dan is een Bed and Breakfast de ideale uitvalsbasis. Op die manier heb je alle tijd om overdag eropuit te trekken en kun je ’s avonds op comfortabele wijze weer tot rust komen. Kies bijvoorbeeld voor een gastvrije accommodatie in de Biesbosch, waar je prachtig met een bootje kunt rondvaren. Of ga reeën spotten in Nationaal Park Veluwezoom. Reserveer snel een last minute B&B in de mooiste natuurgebieden:

Ronddwalen door historische Steden

Nederland is rijk aan middeleeuwse steden, die ondanks de coronamaatregelen zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Vanuit je B&B of appartement, kun je namelijk urenlang ronddwalen door schilderachtige straatjes, langs stille grachten en over zonnige pleintjes. Juist doordat het zo rustig is, is dit hét moment om mooie plaatjes te schieten voor op Instagram of Facebook. En met een beetje geluk, kun je in de meivakantie 2021 weer op het terras zitten in je favoriete stad!

Toerist in eigen land

Speel in de meivakantie 2021 voor toerist in eigen land! Binnen de landsgrenzen zijn er wereldberoemde plekken te vinden, die je normaal gesproken aan je voorbij zou laten gaan. Want zeg nu zelf; heb je ooit al eens de Deltawerken in Zeeland, de Zaanse Schans of Giethoorn in het echt gezien? Bovendien is het bij deze toeristische trekpleisters nu een stuk rustiger dan normaal, aangezien er weinig tot geen toeristen uit het buitenland zijn. Een mooie extra reden om eropuit te trekken deze lente.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter