Inspirerende Bestemmingen

Last Minute inspiratie voor de Zomervakantie 2019

Bedandbreakfast.nl; Last Minute inspiratie voor de Zomervakantie 2019

Ben je al volop aan het genieten van de zomer, maar twijfel je nog over een leuke vakantiebestemming? Blijf gewoon dichtbij huis en vier de zomervakantie 2019 bij een gastvrije B&B in Nederland, laat je snel inspireren door de leukste tips!

Relaxen op hippe Stadsstranden

Als je in de zomervakantie 2019 het liefst alle files richting de kust ontwijkt, maar wel toe bent aan dat fijne strandgevoel, dan is het stadsstrand een perfect alternatief! Rol je handdoek uit op het zand en geniet van de zon, uiteraard onder het genot van een lekker drankje. Een bezoek aan het stadsstrand kun je natuurlijk goed combineren met een zomerse citytrip. Reserveer snel een B&B in je favoriete stad:

B&B’s voor het hele Gezin

Hebben de kinderen schoolvakantie en wil je de zomervakantie 2019 in Nederland doorbrengen? Kies dan voor een heerlijk verblijf bij een B&B voor het hele gezin. Terwijl de kids zich vermaken in het zwembad of op het speelterrein, kun je zelf eindelijk eens dat goede boek uitlezen. Uiteraard kun je ook eropuit trekken in de directe omgeving; maak er samen een onvergetelijke schoolvakantie van!

Fietsvakantie door de Provincies

Ontdek tijdens de zomervakantie 2019 hoe mooi en gevarieerd Nederland is vanaf de fiets. Stippel een mooie route uit en fiets van de ene B&B naar de andere: super leuk én comfortabel. Na een schitterende tocht door bossen, velden en langs het water kom je ’s avonds weer helemaal tot rust in een fijn bed. Na een heerlijk ontbijt kun je er weer fris tegenaan en je weg vervolgen.

Eropuit met je Paard

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid en trek eropuit met je paard in de zomervakantie 2019. In het hele land vind je verschillende B&B’s met een paardenstalling. Het zijn de perfecte accommodaties tijdens een lange tocht; van mooie boerderijen in Drenthe tot authentieke hoeves in het Limburgse Heuvelland… Laat je in de watten leggen bij diverse B&B’s, waar ook je paard kan rekenen op een fijn verblijf.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter