Inspirerende Bestemmingen

Lentetip: bed and breakfast bij de Keukenhof

Keukenhof blog

Maak van een dagje Keukenhof een compleet uitje, inclusief B&B-overnachting!

Een bed and breakfast bij de Keukenhof is een fijne uitvalsbasis tijdens je bezoek aan ’s werelds mooiste lentepark! Bedandbreakfast.nl heeft een aantal B&B’s bij de Keukenhof geselecteerd, zodat je urenlang kunt ronddwalen door de bollenvelden, zonder enig tijdsbesef. Dat is toch het ultieme voorjaarsgevoel?

Bollenstreek

Na een lange dag wandelen, plof je lekker neer bij B&B De Vier Seizoenen in Lisse.

Bed and breakfast bij de Keukenhof in Lisse
Zodra je door de bloemenzeeën van de Keukenhof in Lisse wandelt, besef je pas écht dat de lente is begonnen. Je maakt al snel de nodige kilometers op het 32 hectare grote park, dus strek na een lange dag snel je benen bij B&B De Zonnehoed of Bed en Breakfast Madeleine; laatstgenoemde accommodatie ligt slechts op vijf minuten loopafstand van het park. Wil je nog een hapje eten? Dan is B&B De Vier Seizoenen een goede optie, naast de B&B runnen de eigenaren namelijk ook een restaurant.

Tulpen

Een mooi rustig plekje bij The Cottage in Noordwijkerhout, ideaal na een dagje Keukenhof.

Thema Keukenhof 2015: Van Gogh
De Keukenhof viert in 2015 het Van Gogh Jaar, met als hoogtepunt een bloembollenmozaïek van Vincent van Gogh van ruim 250 m2, gemaakt van duizenden tulpen en muscari’s. Daarnaast is er in het park voor de 125ste sterfdag van de schilder een heuse Selfie-tuin aangelegd. Deze tuin is geïnspireerd door de zelfportretten van Van Gogh, maar dan in een modern jasje gestoken. Selecteer je mooiste selfies en stuur deze ‘s avonds door naar je vrienden vanuit B&B The Cottage in Noordwijkerhout.

Bloemencorso

Leuk: eerst met het hele gezin ontbijten bij B&B Tulpenzicht en daarna met z’n allen naar de Keukenhof!

Tuininspiratie en kinderplezier
De Keukenhof is hét park om inspiratie op te doen voor je eigen tuin; van de Engelse landschapstuin tot de baroktuin in Franse stijl. En terwijl jij de nieuwste plannen bedenkt voor je eigen tuin, vermaken de kinderen zich met een speurtocht, in het doolhof of op de kinderboerderij. Maak er gewoon een compleet weekendje weg van met het hele gezin en blijf slapen bij Bed en Breakfast Tulpenzicht!

Bollenstreek

Vanaf de Keukenhof rij je in 25 minuten naar B&B Oude Rijn in Leiderdorp.

Boek een bed and breakfast bij de Keukenhof
Proef de lente op de Keukenhof van 20 maart tot en met 17 mei 2015 en blijf slapen in een bed & breakfast vlakbij het park. Dat kan in Lisse zelf zijn, maar ook bijvoorbeeld in Leiden of Hoofddorp. Boek jouw ultieme bed and breakfast bij de Keukenhof via Bedandbreakfast.nl en laat het voorjaar beginnen! Je boekt direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s bij de Keukenhof>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter