Inspirerende Bestemmingen

Leuke B&B’s en uitjes voor de Krokusvakantie 2023

Bedandbreakfast.nl; Leuke B&B's en uitjes voor de Krokusvakantie 2023

Van Carnaval vieren met je beste vrienden, tot een romantische trip met je geliefde; de Krokusvakantie 2023 is de perfecte gelegenheid om eropuit te trekken in eigen land. Laat je inspireren door de leukste uitjes en B&B’s!

Carnaval in het Zuiden

Zin in een feestje? Reis dan in de krokusvakantie 2023 naar de zuidelijke provincies om carnaval te vieren. Het carnavalsfeest duurt officieel van zaterdag 18 februari tot en met dinsdag 21 februari, maar in veel plaatsen barst het feest al op vrijdagavond los. De tradities in Noord-Brabant en Limburg verschillen enigszins van elkaar, maar de sfeer is overal hetzelfde: gezellig en gemoedelijk! Reserveer snel nog een B&B en ga op in het feestgedruis.

Overnachten bij Unieke B&B’s

Het leuke aan B&B’s is de enorme diversiteit die deze kleinschalige accommodaties bieden. Je kunt letterlijk eventjes wonen op een andere plek. De ene keer ovenacht je onder de oude gebinten van een historische woonboerderij, terwijl je de andere keer verblijft op een heuse woonboot. Bovendien leer je de omgeving als een echte local kennen, dankzij de beste tips die de B&B-eigenaren graag met je delen. In welk soort B&B wil jij wel even wonen?

Culturele Break

Als je denkt dat elk museum stoffig en saai is, dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Geef de krokusvakantie 2023 een kunstzinnige twist en laat je verrassen door de mooiste musea in ons land. Er is werkelijk voor ieder wat wils; van historische meesterwerken en moderne kust, tot leerzame attracties voor de kids. Combineer je museumbezoek met een B&B, zodat jullie de volgende dag nog de rest van de stad kunnen ontdekken.

Optimaal ontspannen in de Krokusvakantie

Het voorjaar is één van de beste jaargetijden voor een heerlijke wellness break bij een B&B in Nederland. De heldere avonden zijn perfect om vanuit de hot tub of whirlpool samen naar de sterrenhemel te staren. Of combineer het nuttige met het aangename en kies voor een B&B met sauna. Met meerdere saunarondes kun je werken aan een betere weerstand. Welke accommodatie met wellness faciliteiten staat er op jouw wensenlijstje?

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter