Inspirerende Bestemmingen

Leuke Uitjes en B&B’s voor de Herfstvakantie 2019

Bedandbreakfast.nl; Leuke Uitjes en B&B’s voor de Herfstvakantie 2019

De herfst is één van de leukste seizoenen om eropuit te trekken in eigen land. Van een trektocht door de kleurrijke natuur, tot een historische trip in de mooiste steden uit de Gouden Eeuw… Bij een B&B geniet je met volle teugen van de herfstvakantie 2019!

Gouden Stedentrip

De herfstvakantie 2019 leent zich perfect voor een citytrip; kies voor een B&B in een voormalige VOC-stad en waan je even terug in de Gouden Eeuw. Breng een bezoek aan musea, wandel langs schilderachtige grachten en bewonder de monumentale pakhuizen aan de havens. Uiteraard heb je tijd genoeg om daarnaast ook te shoppen of te genieten van de najaarszon op een terrasje.

Herfstvakantie 2019 op de Wadden

Op de Waddeneilanden ben je er even helemaal tussenuit in de herfstvakantie 2019. Ga strandjutten aan zee, maak een mooie fietstocht over het eiland en dineer bij de leukste restaurantjes. Vanuit Den Helder of Harlingen ben je binnen een mum van tijd met de veerboot op je favoriete Waddeneiland, waar je uiteraard kunt rekenen op een heerlijk verblijf bij een gastvrije B&B. Waar ga jij heen?

Historisch Overnachten

Karakteristieke trapgevels, originele gebinten en andere authentieke elementen; bij B&B’s in monumentale panden proef je de sfeer uit vervlogen tijden. Het zijn veelal accommodaties met een eigen verhaal en een bijzondere geschiedenis. Uiteraard zijn veel B&B’s in monumentale panden voorzien van modern comfort, waardoor ze nóg geschikter zijn voor de herfstvakantie 2019!

Herfst in de Natuur

Laat je tijdens de herfstvakantie 2019 betoveren door de kleurrijke natuur in de Nationale Parken van Nederland. Van edelherten spotten in Nationaal Park Veluwezoom tot een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch… Het enige wat je nodig hebt is een rugzak met wat spullen en goede wandelschoenen, overnachten doe je immers bij diverse B&B’s in de natuur.

Eropuit met de Kids

Vier je de herfstvakantie 2019 samen met de (klein)kinderen? Verras hen dan met een onvergetelijke minivakantie bij de leukste pretparken in eigen land. Na een dag vol ritjes in de draaimolen, achtbaan en andere attracties, is er niets fijner dan een overnachting bij een nabijgelegen Bed and Breakfast. Op die manier kunnen jullie zo lang mogelijk genieten van een dagje pretpark!

Deel dit artikel: 

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter