Geclassificeerde B&B

Radioreportage: B&B ‘Bed in de Betuwe’ in Gelderland

Omroep Gelderland deed dinsdag 9 juni live verslag van de verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2015’. De vrolijke radio-uitzending is nog te beluisteren.

radioreportage

Vanuit het ronde raam in je gastenkamer van B&B Bed in de Betuwe kijk je uit over het groen.

Bij B&B Bed in de Betuwe treft verslaggeefster Manou Helder een stralende eigenaresse Femke Boots. Zij is zojuist te weten gekomen dat ze de eerste prijs heeft gewonnen in de categorie B&B’s met 3 tulpen. Haar accommodatie mag zich een jaar lang Beste Bed & Breakfast van Nederland in deze klasse noemen. “Ik ben echt super blij, totaal verrast!”

Benieuwd naar de radioreportage?
    • Ga naar de uitzending ‘Corine van Dijk / Hans van den Hoorn’ van 9 juni 2015.
    • Klik op het afspeelscherm om de uitzending te laten starten.
    • Klik onderin het afspeelscherm 3 x op het kleine pijltje naar rechts, totdat je de tijdstippen ‘9:00 | 10:00’ ziet.
    • Verschuif het verticale streepje onderin het afspeelscherm naar 18:50, hier begint het fragment.

afspelen_omroep_gelderland

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter