B&B Boerderij

Logeren op de Bed and Breakfast Boerderij

Bedandbreakfast.nl; Logeren op de Bed and Breakfast Boerderij

Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin: logeren op een B&B-Boerderij! Ontdek waar de melk uit de supermarkt vandaan komt, pluk je eigen groenten of neem een kijkje bij de pasgeboren kalfjes… Beleef het samen bij één van de volgende vijf boerderijen.

Erve ‘t Hacht – Ane

Bij Erve ‘t Hacht in het Overijsselse Vechtdal kun je rekenen op een leuk én stijlvol verblijf! De vier gastenkamers zijn met oog voor detail ingericht en het uitgebreide ontbijt is voorzien van, hoe kan het ook anders, verse boeren producten uit de directe omgeving. Op de Bed and Breakfast Boerderij worden jonge kalfjes grootgebracht tot ze zelf melk kunnen produceren; interessant voor jong en oud, de eigenaren geven je dan ook graag een rondleiding door hun boerenbedrijf.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

De Kaagse Boer – Kaag

Een Bed and Breakfast Boerderij, Kaasmakerij en Kaasmuseum… De Kaagse Boer is van meerdere markten thuis! Deze veelzijdige B&B is gelegen op het schitterende Kaageiland, waardoor je eenvoudig voor de deur kunt aanmeren met je eigen bootje. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon het pontje te pakken naar dit heerlijke verblijf, waar de hele familie eventjes kan proeven van het leven als boer. Van kalfjes voeren tot spelenderwijs leren hoe kaas wordt gemaakt.

Boerderij “De Boterbloem” – Amerongen

Een vakantie bij Boerderij “De Boterbloem” is voor de kinderen één groot feest. De B&B-eigenaren zijn werkzaam in de melkveehouderij, maar er leven ook diverse kamelen, walibi’s, ezels, hertjes, schapen, geiten en konijnen op de boerderij. Leuk voor de kids om lekker mee te knuffelen! Daarnaast is er ook een ruime speelboerderij met een springkussen, klimtoestel, ballenbak en een rodelbaan. Is het kroost uitgespeeld? Maak dan samen een mooie wandeling over de Utrechtse Heuvelrug.

Tulpenclassificatie

Groot Overhorst – Voorthuizen

Overnacht in een monumentale schaapskooi op de Veluwe bij Groot Overhorst en kom helemaal tot rust tussen de bossen en weilanden. Bij deze melkveehouderij zie je met eigen ogen hoe de koeien op moderne wijze worden gemolken, want de B&B-eigenaren laten je graag zien hoe dit proces in zijn werk gaat. Verder valt er in de omgeving nog veel meer te beleven voor het hele gezin; struin bijvoorbeeld samen de gezellige markten af of breng een bezoek aan Dierenpark Amersfoort.

Station Windwacht – Wieringerwerf

Geniet samen met je gezin van de weidsheid bij B&B Station Windwacht, gelegen in de kop van Noord-Holland. Kies één van de idyllische gastenverblijven op het erf en waan je eventjes in een andere wereld zonder laptop, mobiele telefoon of social media. De kleintjes zullen zich goed vermaken bij de watertafel, trampoline, klimrek of met de skelters. Naast de B&B runnen de eigenaren een agrarisch bedrijf, dus je kunt uitkijken naar een ontbijt met verse producten uit de kas en de moestuin!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter