Geclassificeerde B&B

Maaike van den Bliek wint weekendje weg bij één van de Beste B&B’s 2016

Raden, raden en nog eens raden… Met een spannende win-actie op Facebook werd er afgeteld naar de uitreiking van Het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016, waarbij iedereen een voorspelling kon doen om kans te maken op een heerlijk weekendje weg.

Rank de genomineerde B&B’s en win
Vijf dagen lang kon iedereen per tulpencategorie een voorspelling maken van het juiste eindklassement met genomineerde B&B’s. Het aantal reacties onder de fotocarrousels op Facebook was overweldigend, bedankt voor het meedoen! Voor het uitpluizen van de correcte antwoorden gingen we precies te werk: de namen van alle deelnemers met een juiste voorspelling werden opgeschreven en in een grote glazen bak gehusseld. Enigszins old-fashioned, maar wel effectief.

Rank de genomineerde B&B's

De loting is gewonnen door Maaike van den Bliek, van harte gefeliciteerd!

Winnares
Maaike van den Bliek komt als winnares uit de loting! Zij raadde in één keer de categorie met vier tulpen goed en wint een heerlijk weekendje weg bij één van de beste B&B’s van 2016. Zij mag zelf kiezen bij welke B&B ze gaat overnachten uit de verkiezing van Het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016.

Overzicht van Beste B&B’s 2016
Het eindklassement van Beste B&B’s is op dinsdag 8 juni bekend gemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland, met daarin alle winnende B&B’s per tulpencategorie.

Maaike, gefeliciteerd met je prijs en wij wensen je een fantastisch verblijf toe!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter