Televisie

Make-over voor B&B’s bij ‘Frank en Rogier checken in’

Bedandbreakfast.nl; Frank en Rogier checken in: make-over voor B&B’s

In het nieuwe tv-programma Frank en Rogier checken in, krijgen noodlijdende B&B’s een make-over van ‘s lands bekendste interieurstylisten! Het flamboyante duo uit Paleis voor een Prikkie wordt onder meer bijgestaan door Bedandbreakfast.nl.

Frank en Rogier checken in bij B&B’s

Of het nu komt door slechte reviews, economische tegenspoed of gewoonweg domme pech: interieurdesigners Frank Jansen en Rogier Smit storten zich vol overgave op B&B’s die niet genoeg gasten weten te trekken. In het tv-programma Frank en Rogier checken in, helpen de stylisten verschillende B&B-eigenaren die niet de financiële middelen hebben om de boel op te knappen. Hun doel? Met weinig middelen de B&B weer naar grote hoogte brengen!

Kringloopwinkels

In iedere aflevering van Frank en Rogier checken in, staat er één B&B centraal. Na een eerste inspectie deelt het duo hun goudeerlijke bevindingen met de B&B-eigenaren en vervolgens steken ze hun de handen uit de mouwen. Ze pakken de inrichting op hun eigenzinnige en slimme manier aan, met spullen die ze tweedehands op veilingen en in kringloopwinkels vinden. Daarnaast laten ze in iedere aflevering zien wat er in de buurt van de B&B te zien en te doen is.

Deelnemende B&B’s

In de eerste aflevering van Frank en Rogier checken in, namen de interieurstylisten de B&B van Marieke en Bodean onder handen in het Limburgse Griendtsveen. De tweede aflevering vond plaats in het Groningse dorp Ter Apel, bij Roelie en haar dochter Linda. In aflevering 3 zien we hoe Frank en Rogier het tij proberen te keren voor kunstenares Gabriella. Haar Pension Art Galerie in het Zuid-Limburgse Eygelshoven ontvangt veel slechte reviews, maar ze weet niet waar dat precies aan ligt. Aflevering 4 gaat over de Friese B&B Op de Sing-Sang, in Jonkersland. Tussen de beestenbende van eigenaren Anita en Freerk, proberen Frank en Rogier de B&B van de ondergang te redden. In aflevering 5 dalen Frank en Rogier af naar Hoeve de Eik in het Limburgse Epen, waar het jonge stel Simon en Nadine hun dromen proberen te verwezenlijken.

Bedandbreakfast.nl

Terwijl Frank en Rogier de make-overs verzorgen, worden de B&B-eigenaren ook bijgestaan door Kirsten van Bedandbreakfast.nl. “Het is fantastisch om te zien hoe Frank en Rogier eenvoudige kamers omtoveren tot unieke gastenverblijven. Als marketingmanager van Bedandbreakfast.nl, geef ik de eigenaren in het tv-programma voornamelijk tips en tricks die van pas komen bij het succesvol runnen van hun B&B. Bijvoorbeeld over de kamerprijs en online marketing.”

Wat is Nederland mooi!

Ook Frank en Rogier zijn enthousiast: “Frank & Rogier checken in is het eerste programma dat wij bij RTL 4 mogen maken, en het is in één woord geweldig om dit te mogen doen. Mensen helpen met hun interieur – en vooral goed voor mensen doen die het minder hebben – zit in ons DNA. Het is dan ook een droom die werkelijkheid wordt om mensen gelukkig te maken met een make-over voor hun B&B’s, en zo heel Nederland te mogen zien! Trouwens, wat is Nederland mooi! Dat waren we even vergeten.”

Frank en Rogier checken in
Iedere dinsdag | 20:30 uur | RTL 4
Hoofdfoto: Michel Schnater

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Ik zit weer te genieten, Frank&Rogier, doen het hartstikke leuk. Ik heb na mijn verhuizing van Brabant naar Middelburg best wel wat goede spullen over en zou ze graag voor een prikkie of een ruildienst bij hen onder de aandacht brengen. Het lijkt mij ook geweldig een kleine b&b runnen maar inrichten is helemaal geweldig, ik struin ook van alles af maar soms gloed nieuw. Doe het graag, dus misschien hoor ik iets.

    lieve Groetjes Monica

Laat een reactie achter