Televisie

Meer dan miljoen kijkers voor aflevering 1 ‘Bed & Breakfast’ – uitzending gemist

Deelnemers aflevering 1

De B&B-eigenaren uit aflevering 1 van ‘Bed & Breakfast’ kunnen het goed met elkaar vinden.

Ruim één miljoen mensen hebben gekeken naar aflevering 1 van het derde seizoen van de tv-serie Bed & Breakfast op Omroep MAX. Daarmee staat de serie in de toptien van best bekeken programma’s op vrijdag 28 februari 2014.

De eerste aflevering van het derde seizoen van Bed & Breakfast trok 1.055.000 kijkers, volgens Stichting Kijkonderzoek. Zij konden genieten van een aflevering vol gezelligheid, met eensgezinde deelnemers en leuke uitstapjes zoals een vaartocht, bezoek aan een vuurtoren en fierljeppen (met een stok over Friese slootjes springen).

Twee B&B’s als winnaar
De uitslagen lagen dicht bij elkaar. Er eindigden zelfs twee bed & breakfasts ex aequo op de eerste plaats! Winnaars waren ‘Anneke’s B&B aan de Kust‘ in Egmond aan Zee, gerund door Anneke en Herman Marse en B&B Hooitel in Sint Nicolaasga van Meindert en Gea de Vlugt. Chris en Olga van Zon volgden op nipte afstand met hun Logement ‘Aan de Maas’ in Belfeld nabij Venlo.

Uitzending gemist
Heb je de eerste aflevering van het derde seizoen van Bed & Breakfast gemist? Geen nood: je kunt de aflevering terugkijken via Uitzending Gemist op de website van Omroep MAX. Veel kijkplezier!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter