Geclassificeerde B&B

Anna Kreuk wint een onvergetelijk weekend weg!

Winnaar tulpen actie Bed & Breakfast Nederland
Op vrijdag 29 mei ging om 10.00 uur de Facebook-actie van Bed & Breakfast Nederland van start. Veel van onze volgers gingen enthousiast aan de slag met het combineren van de letters op Bedandbreakfast.nl om kans te maken op een gratis weekend weg bij een van de Beste B&B’s van Nederland.

Winnares
Op onze Facebook pagina werden leuke en originele reacties gepost. Hartelijk dank voor jullie inzendingen!
Anna Kreuk combineerde alle letters bij de genomineerde Bed en Breakfasts en maakte het woord ‘onvergetelijk’ compleet. Vervolgens maakte zij met dit woord de volgende mooie slagzin:

 “Het is de combinatie van comfort en gastvrijheid die je raakt en wat een bezoek aan een B&B telkens weer onvergetelijk maakt.”

Als winnares van de actie mag zij kiezen bij welke B&B, genomineerd in de verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2015′ ze gaat overnachten.

Weekend weg in de Beste B&B van Nederland
Dit jaar zijn wederom 15 B&B’s genomineerd voor de prijs van Beste B&B van Nederland 2015. In iedere tulpencategorie wordt op 9 juni aanstaande een winnaar bekend gemaakt.

Anna Kreuk, gefeliciteerd met je prijs en we wensen je een onvergetelijk weekend toe!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter