Geclassificeerde B&B

Midweekje of Weekend Weg bij nieuwe B&B’s met Tulpen

Bedandbreakfast.nl; Midweekje of Weekendje Weg bij nieuwe B&B’s met Tulpen

Mooi nieuws voor iedereen die toe is een midweekje of weekendje weg in eigen land; er zijn weer volop nieuwe B&B’s in het bezit van een kwaliteitskeurmerk en de bekende roze tulpen. Ontdek snel het nieuwe aanbod en trek eropuit!

Nieuwe B&B’s met 5 Tulpen

Toe aan een unieke wellness beleving tijdens je eerstvolgende midweekje of weekendje weg? Dan ben je bij de nieuwste B&B’s met 5 tulpen aan het juiste adres. Zo beschik je in een gerenoveerde Drentse hoeve over een privé sauna, terwijl je in Brabant een sfeervol huisje aantreft met een luxe badkamer mét vrijstaand bad. Of wat denk je van een gastvrij verblijf op de Veluwe met een zwembad, eigen whirlpool en de mogelijkheid om tapas te eten?

Nieuwe B&B’s in de Categorie 4 Tulpen

In de stad, middenin het bos, op het platteland of in het Limburgse Heuvelland; de nieuwste accommodaties met 4 tulpen vind je op verschillende plekken in het land. Perfect dus te combineren met een wandelvakantie op de Veluwezoom of langs de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Maar ook een overnachting in een Wageningse B&B met privé bioscoop is de moeite waard. Ook leuk: een fietsvakantie door Zuid-Limburg en slapen bij verschillende B&B’s!

Nieuwkomers met 3 Tulpen

Maak kennis met de leukste adressen die sinds kort in het bezit zijn van een kwaliteitskeurmerk én 3 tulpen. Laat je in de watten leggen bij een schitterende woonboerderij in Borculo, ontdek het mooie plaatsje Borne in Twente, of kom helemaal tot rust in je ‘eigen’ rietgedekte boerderijtje in Roderesch. Tot slot kun je in Friesland terecht bij een heuse herberg, waar je dus naast een lekker ontbijtje, ook ‘s avonds kunt aanschuiven voor een smakelijk diner.

Unieke B&B met 2 Tulpen

B&B’s zijn er in verschillende soorten en maten: van imposante villa’s en woonboten, tot boerderijen en pipowagens. Ook de nieuwste accommodatie in de categorie 2 tulpen is uniek én ideaal voor liefhebbers van een bijzondere vakantie in eigen land. In het pittoreske dorp Uitwijk kun je namelijk sfeervol overnachten in twee Scandinavische pods, die de eigenaren zelf hebben gebouwd en ingericht. Beide pods beschikken over een eigen keukentje en badkamer.

Midweekje Weg bij Gecertificeerde B&B’s

Heb je de perfecte accommodatie gespot voor een weekendje weg met je geliefde? Kun je niet wachten om een midweekje weg te gaan je familie of met vrienden? Reserveer dan snel je favoriete accommodatie. Of bekijk het complete aanbod van geclassificeerde B&B’s. Alle B&B’s met tulpen worden periodiek bezocht en gecontroleerd op zaken als hygiëne, comfort en veiligheid. Zo kun je rekenen op een heerlijk en zorgeloos verblijf!

Kwaliteitskeurmerk voor B&B’s

Run je een B&B in Nederland, maar ben je nog niet in het bezit van een kwaliteitskeurmerk en roze tulpen? Meld je accommodatie dan aan bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en laat zien dat je gecontroleerde kwaliteit biedt. Door de normenlijst in te vullen, zie je direct een voorlopige score van het aantal tulpen dat je B&B kan verdienen. Nadat de mystery guest je accommodatie heeft bezocht, wordt het definitieve aantal tulpen toegekend en ontvang je vervolgens een certificaat én de classificatievlag.

Aanmelden Classificatie

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

2 Reacties

Laat een reactie achter