Inspirerende Bestemmingen

Mooiste Bestemmingen voor een Romantisch Weekend Weg

Bedandbreakfast.nl; Mooiste Bestemmingen voor een Romantisch Weekend Weg

Parijs wordt door velen dé stad van de liefde genoemd, maar ook in Nederland vind je veel romantische steden. Heb je iets te vieren met je geliefde? Verras hem of haar dan met een romantisch weekend weg naar één van de volgende steden.

Historisch Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland en heeft een rijke historische geschiedenis. De binnenstad kent vele monumentale panden uit de glorietijd van de VOC. Slenter romantisch hand in hand door de kleine steegjes en bezoek de gezellige pleintjes. Deze prachtige stad heeft veel te bieden voor een romantisch weekend weg. Zijn jullie dol op chocolade? Bezoek dan het leuke winkeltje ‘het Zeeuws ministerie voor Chocolade en Culinaire zaken’. Naast normale smaken, vind je hier ook veel verschillende exotische smaken.

Bed and Breakfast Middelburg

Bootje varen in Utrecht

Utrecht is de ideale plek voor een romantisch weekend weg! Prachtige grachten, veelzijdige parken en historische monumenten maken je weekend helemaal compleet. Breng zeker een bezoek aan de Dom, hét boegbeeld van de stad. Beklim de 465 traptreden naar de top voor een geweldig uitzicht. Vaar vervolgens door de gezellige grachten en ervaar de charme en veelzijdigheid van deze stad met je geliefde. Ideaal om even heerlijke te ontspannen en bovendien een erg romantische ervaring!

Bed and Breakfast Utrecht

Romantisch Weekend Weg Maastricht

Verras je geliefde met een heerlijk romantisch weekend weg naar Maastricht! Geniet van elkaar en van deze prachtige stad. Hier wanen jullie je in het buitenland, zonder de landsgrenzen te passeren. Breng ook zeker een bezoek aan Het Vrijthof, een erg romantisch plein in het hart van de stad. Je vindt hier veel gezellige eetgelegenheden, terrasjes en ook de indrukwekkende Sint-Janskerk. Beklim de toren voor een prachtig uitzicht over de stad. Trakteer elkaar vervolgens op een echt stuk Limburgse vlaai!

Bed and Breakfast Maastricht

Verrassend Amersfoort

Amersfoort is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt als je op zoek bent naar een romantisch weekend weg, maar mag zeker niet ontbreken in dit artikel. Geniet van de historie en sfeer van deze stad en de prachtige natuur om de hoek. Ontdek bijvoorbeeld eerst de historische binnenstad met alle leuke winkeltjes en bezoek vervolgens het natuurgebied de Soester Duinen. Wandel romantisch met je geliefde door de mooie natuur en geniet aan het einde van de dag van de ondergaande zon. Als dat niet romantisch is…

Bed and Breakfast Amersfoort

Monumentale Hanzestad Zutphen

Vier de liefde in de prachtige historische stad Zutphen! De stad heeft alles in huis voor een romantisch weekend weg met je geliefde. Maak kennis met de historie van deze Hanzestad en bezoek het sfeervolle oude winkelcentrum. Als je door het oude centrum ronddwaalt, dan waan je je echt in de Middeleeuwen. Zeker een bezoek waard: Stadsbrouwerij Cambrinus. Laat jezelf en je geliefde verwennen met authentieke lekkernijen en proef de sfeer uit vervlogen tijden. Al met al romantiek gegarandeerd!

Bed and Breakfast Zutphen

Deel dit artikel:

Over de auteur

Maaike Theuws

Maaike Theuws

Houdt ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken en doet dit het liefst op een persoonlijke manier. Kiest daarom vaak voor een kleinschalige B&B voor een unieke ervaring.

Laat een reactie achter