Geclassificeerde B&B

Nachtje weg naar Nieuwe Geclassificeerde B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Nachtje weg naar Nieuwe Geclassificeerde B&B's

Als je toe bent aan een ontspannen nachtje weg, dan ben je bij de nieuwste geclassificeerde B&B’s aan het juiste adres. Er zijn weer tal van unieke accommodaties bekroond met roze tulpen, waar je zeker bent van gecontroleerde kwaliteit. Bekijk ze snel!

Brabantse B&B met 5 Tulpen

Vlakbij het gezellige centrum van Etten-Leur, is één van de nieuwste B&B’s met 5 tulpen te vinden. Je overnacht hier met maximaal twee personen in een schitterende suite, die onder meer is voorzien van een eigen entree, tuin met uitzicht op de dierenweide, zitgedeelte, slaapgedeelte, luxe privé badkamer en een keuken met compleet inventaris. Een leuke extra is de pelletkachel, waar je ’s avonds heerlijk een wijntje bij kunt drinken. Kortom: een fijne plek voor een nachtje weg of langer.

Nieuwe B&B’s met 4 Tulpen

In de afgelopen periode zijn er acht nieuwe accommodaties met 4 tulpen bekroond. Van een mooie B&B aan de Friese wateren en een monumentaal stationsgebouw aan de Amstel, tot een ruim appartement in Limburg… Of wat denk je van een nachtje weg bij een landelijk huisje aan de Strijbeekse Heide? Welke B&B het ook gaat worden: het zijn allemaal bijzondere plekken waar je ongetwijfeld eventjes zou willen wonen, om zo volop te genieten van de directe omgeving.

Geclassificeerde B&B’s met 3 Tulpen

Ook in de categorie 3 tulpen zijn er weer prachtige nieuwe adressen opgenomen, die zich perfect lenen voor een nachtje weg of een welverdiende vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld in Groot-Ammers terecht bij een compleet vakantiehuisje mét ontbijt, terwijl je in Amsterdam kunt overnachten op een gecertificeerde B&B-woonboot. Ben je toe aan ultieme ontspanning? Kies dan voor een wellness verblijf in Noordeloos, of zoek de rust op van de idyllisch gelegen B&B’s op het Friese platteland.

Nachtje weg bij Gecertificeerde B&B’s

Niets fijners dan een nachtje weg bij een gecertificeerde B&B in Nederland. Naast de nieuwste adressen met roze tulpen, kun je uiteraard ook terecht bij B&B’s die al langer in het bezit zijn van een kwaliteitskeurmerk. Alle geclassificeerde accommodaties worden periodiek bezocht en gecontroleerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland, zo ben je zeker van kwaliteit. Bekijk het complete aanbod en reserveer alvast een verblijf voor je volgende weekendje weg!

Aanmelden Tulpenclassificatie

Run je een B&B en wil je deelnemen aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie? Lees dan de werkwijze en vul de normenlijst in op Bedandbreakfastclassificatie.nl. Je ziet direct een voorlopige score van het aantal tulpen dat je B&B kan verdienen. Binnen een jaar bezoekt een mystery guest je accommodatie, waarna het definitieve aantal tulpen wordt toegekend. Bovendien profiteer je van mooie extra’s, waaronder een hogere positie in het zoekresultaat en je maakt automatisch kans op de titel “Beste B&B!”

Aanmelden Classificatie

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter