Geclassificeerde B&B

Nieuwe B&B’s met een Tulpenclassificatie

Bedandbreakfast.nl; Nieuwe B&B’s met een Tulpenclassificatie

Ben je tijdens je vakantie of weekendje weg, graag zeker van gecontroleerde kwaliteit? Kies dan voor een heerlijk verblijf bij B&B’s met een tulpenclassificatie. Ontdek snel de nieuwste adressen met roze tulpen; er is voor ieder wat wils!

B&B met 5 Tulpen aan de Zaan

Op steenworp afstand van de Zaanse Schans, vind je één nieuwste B&B’s met een tulpenclassificatie. Deze accommodatie is bekroond met 5 tulpen, perfect dus voor reizigers die de nodige luxe op prijs stellen. Uiteraard is de service ook bijzonder goed: van de warme ontvangst met een cappuccino en appelgebak, tot een heerlijk uitgebreid ontbijt. Reserveer dus gauw een schitterende suite in het monumentale pakhuis, of kies één van de stijlvolle verblijven in het gastenhuis in de tuin.

Geclassificeerde B&B’s met 4 Tulpen

Maar liefst 10 nieuwe B&B’s zijn in het bezit gekomen van een kwaliteitskeurmerk met 4 tulpen. Van een historische kop-hals-rompboerderij in Friesland, tot een monumentaal pand in Limburg en alles wat daar tussenin ligt… Eigenlijk zou je ze stuk voor stuk willen bezoeken tijdens een mooie roadtrip of actieve wandelvakantie, nietwaar? Het zijn ideale plekjes om te vertoeven én eropuit te trekken in de mooie omgeving. Laat je verrassen door deze nieuwe adressen met een tulpenclassificatie:

Gecertificeerde B&B’s met 3 Tulpen

Twee prachtige accommodaties zijn onlangs bekroond met 3 tulpen, en zijn absoluut de moeite van het bezoeken waard. Liefhebbers van wielrennen of mountainbiken kiezen voor een onvergetelijk verblijf in Limburg, waar samen bewegen, gezondheid en gezelligheid centraal staan. Bij deze B&B met tulpenclassificatie is er zelfs een beautysalon aanwezig. Zoek je liever de rust op van het Friese dorpsleven? Dan is een overnachting bij een pastoriewoning uit 1895, helemaal geen gek idee:

Meer B&B’s met een Tulpenclassificatie

Naast alle nieuwe geclassificeerde B&B’s, zijn er ook vele andere accommodaties met een tulpenclassificatie die minstens zo leuk zijn. Deze zijn herkenbaar aan de roze tulpen bij de vermeldingen op Bedandbreakfast.nl. Alle B&B’s met tulpen worden periodiek bezocht door Stichting Bed & Breakfast Nederland, waarbij er wordt gecontroleerd of de accommodaties voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Zo ben je als gast zeker van gecontroleerde kwaliteit!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

2 Reacties

Laat een reactie achter