Geclassificeerde B&B

Nieuwe Geclassificeerde B&B’s met roze tulpen

Bedandbreakfast.nl; Nieuwe Geclassificeerde B&B’s met roze tulpen

Er zijn weer tal van B&B’s bekroond met een kwaliteitskeurmerk en roze tulpen. Ontdek snel de nieuwste adressen in Nederland, waar je terecht kunt voor een onvergetelijk en zorgeloos verblijf. Perfect voor de vakantie of een weekendje weg!

Nieuwe B&B’s met 5 Tulpen

Ben je toe aan een verblijf vol luxe en weelde? Dan ben je bij de nieuwste B&B’s met 5 roze tulpen aan het juiste adres. Overnacht bijvoorbeeld op het prachtige landgoed van Twickel, compleet met sauna en jacuzzi. Of laat je in de watten leggen bij één van de nieuwe luxe accommodaties uit Zuid-Holland. En wat denk je van een heerlijk verblijf in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug?

Nieuwe B&B’s met 4 Tulpen

Ook bij de nieuwste accommodaties met 4 roze tulpen ontbreekt het aan niets. Bovendien zijn deze prachtige B&B’s gelegen op de mooiste locaties… Op steenworp afstand van de Pyramide van Austerlitz, het strand, de Zaanse Schans, het Twentse coulisselandschap óf de wereldberoemde Keukenhof. Of overnacht in een Brabantse hoeve vlakbij Nassaustad Breda, met privé wellness!

Nieuwe B&B’s met 3 Tulpen

Bij de nieuwste B&B’s met 3 roze tulpen, kun je rekenen op een sfeervol en gastvrij onderkomen voor de vakantie. Kies bijvoorbeeld voor een fraai gerenoveerde hoeve in Maastricht of een vrijstaand gastenverblijf nabij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Ga je op fietsvakantie in Noord-Brabant? Plan dan zeker een overnachting in Heijningen in, tegenover Fort Sabina.

Geclassificeerde B&B’s met roze tulpen

Overal in Nederland vind je geclassificeerde B&B’s met roze tulpen. Deze accommodaties worden periodiek gecontroleerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland, onder meer op veiligheid, comfort en hygiëne. Het aantal tulpen biedt een indicatie voor de aanwezige faciliteiten en services. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten, en voorkom je onaangename verrassingen!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter