Geclassificeerde B&B

Nieuwe Geclassificeerde B&B’s voor de Feestdagen

Bedandbreakfast.nl; Nieuwe Geclassificeerde B&B's voor de Feestdagen

Een warm onthaal, fijne bedden én een feestelijk ontbijt… Verwen jezelf tijdens de Kerstvakantie met een onvergetelijk verblijf bij één van nieuwste B&B’s met een kwaliteitskeurmerk. Het perfecte cadeau voor de feestdagen!

Nieuwe B&B’s met 5 Tulpen

Als je tijdens de feestdagen wilt genieten van luxe en weelde, dan ben je bij een Bed and Breakfast met 5 Tulpen aan het juiste adres. Deze B&B’s zijn tot in de puntjes verzorgd en alles wordt uit de kast gehaald voor een fantastisch verblijf. Voor een overnachting bij de nieuwste B&B’s in de categorie met 5 Tulpen, reis je richting Noord-Brabant en Overijssel:

Luxe B&B’s met 4 Tulpen

Maar liefst 10 nieuwe B&B’s zijn toegetreden tot de Categorie met 4 Tulpen. Deze luxe accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, en daarmee perfect voor een heerlijke vakantie of korte break in eigen land. Uiteraard word je hier niet alleen tijdens de feestdagen in de watten gelegd, maar het hele jaar door. Dat klinkt toch geweldig? Ervaar het zelf bij deze toppers:

Gecertificeerde B&B’s met 3 Tulpen

Ook de Categorie met 3 Tulpen is weer een paar pareltjes rijker. Bij deze gastvrije B&B’s kun je onder meer rekenen op het nodige comfort en een uitgebreid ontbijt. Wat denk je er bijvoorbeeld van om de feestdagen door te brengen op een schitterend landgoed, een sfeervol ingericht huisje of vlakbij de beroemde kerstmarkt van Valkenburg? Er is voor ieder wat wils:

Geclassificeerde B&B’s voor de Feestdagen

Bij een Geclassificeerde B&B in Nederland geniet je van een zorgeloos verblijf. Tenslotte voldoen alle B&B’s met Tulpen aan de minimale kwaliteitseisen met betrekking tot onder meer veiligheid, comfort en hygiëne. Laat je verrassen door het volledige aanbod en reserveer een Geclassificeerde B&B voor de feestdagen of alvast voor het nieuwe jaar!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter