Geclassificeerde B&B

Nieuwe Geclassificeerde B&B’s voor een Weekend Weg

Bedandbreakfast.nl; Nieuwe Geclassificeerde B&B’s voor een Weekend Weg

Kijk je uit naar een zorgeloos weekend weg in Nederland? Kies dan voor een heerlijk verblijf bij één van de nieuwste geclassificeerde B&B’s. Van een luxe gastenverblijf op de Veluwe, tot een unieke B&B met alpaca’s in de Achterhoek… Ontdek ze snel!

Nieuwe B&B’s met 5 Tulpen

Als je een liefhebber bent van luxe, dan kun je nu vier nieuwe B&B’s uitkiezen waar je volledig in de watten wordt gelegd. Van ruime gastenkamers met heerlijke bedden, tot een uitgebreid ontbijt vol streekproducten. Overnacht bijvoorbeeld in een schitterend koetshuis bij de Veluwse bossen, of verblijf in een rietgedekte villa. En wat denk je van een weekend weg in Brabant?

Nieuwe B&B’s met 4 Tulpen

De afgelopen periode zijn er vier nieuwe accommodaties geclassificeerd met 4 Tulpen. Drie van deze B&B’s zijn ondergebracht in voormalige boerderijen, die de verschillende eigenaren hebben omgetoverd tot luxe B&B’s. Of kies voor een minivakantie in een historisch pand uit 1908, welke is gelegen in het Friese Workum. Kortom: genoeg mooie B&B’s voor een weekend weg.

Nieuwe B&B’s met 3 Tulpen

Ben je toe aan een bijzonder weekend weg in de natuur? Dan ben je bij de nieuwste B&B’s uit de categorie 3 Tulpen aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingsreis door natuurgebied de Vooroever en overnacht daarna bij een gastvrije B&B in Medemblik. Of word helemaal één met de natuur in een authentieke yurt, waarbij je de tuin deelt met vrolijke alpaca’s!

Geclassificeerde B&B’s voor een Weekend Weg

Ben je er al uit welke geclassificeerde B&B je gaat bezoeken tijdens je volgende weekend weg? Naast de bovenstaande gastenverblijven, zijn er nog veel meer B&B’s die in het bezit zijn van een kwaliteitskeurmerk. Filter eenvoudig op het aantal tulpen en vind daarmee voor iedere gelegenheid de perfecte Bed and Breakfast in Nederland; laat je inspireren door het complete aanbod!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

2 Reacties

    • Beste Petrus,

      Aan de kust zijn veel leuke B&B’s te vinden! Via https://www.bedandbreakfast.nl kun je de gewenste plaatsnaam (bijvoorbeeld Katwijk aan Zee) en datum invoeren, waarna er een lijst verschijnt met de beschikbare B&B’s. Kies een leuke B&B uit en verstuur een vrijblijvende reserveringsaanvraag; de betreffende eigenaar neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Veel plezier alvast!

Laat een reactie achter