Geclassificeerde B&B

Nominaties 1 tulp categorie ‘Beste B&B van Nederland 2018’

De nominaties voor de Beste B&B van Nederland 2018 zijn bekend! De nominaties in de 1 tulp categorie zijn: B&B Passage in Driebergen, B&B Huize Sonja in Hollum en B&B Motorschip Elisabeth in Leeuwarden. Op 20 juni worden de winnaars bekendgemaakt.

Nominaties 1 tulp categorie

Huize Sonja – Hollum

De eerste nominatie in de 1 tulp categorie is voor B&B Huize Sonja. Huize Sonja is gevestigd in Hollum op Ameland. De Bed and Breakfast heeft vier gastenkamers en ligt op loopafstand van strand, bos en duinen. De gasten zijn lovend over de gastvrijheid, het ontbijt en de hygiëne. Huize Sonja biedt een fijn verblijf aan gasten voor een vriendelijke prijs.

Motorschip Elisabeth – Leeuwarden

Motorschip Elisabeth in Leeuwarden is een bijzondere Bed and Breakfast. Gasten slapen hier op een oud schip, wat sfeervol is verbouwd. De eigenaar is kunstschilder. Dit geeft de B&B een persoonlijk tintje omdat veel kunst is terug te zien in de gastenkamers. Bij deze genomineerde B&B in de 1 tulp categorie zijn gasten verzekerd van een bijzondere belevenis.

B&B Passage – Driebergen

De derde nominatie in de 1 tulp categorie is voor B&B Passage. Deze Bed and Breakfast heeft de afgelopen jaren een aantal keer de eerste plaats behaald in de 1 tulp categorie.  B&B Passage biedt gasten fijne boxspring bedden, een privé badkamer met ligbad en er is zelfs een sauna. De B&B wordt uitstekend beoordeeld in de ruim 100 Gasten Reviews op Bedandbreakfast.nl. B&B Passage biedt het typische B&B-gevoel: kleinschalig, persoonlijk en gastvrij.

Bekendmaking ‘Beste B&B van Nederland 2018’

Ben je ook zo nieuwsgierig? Op woensdag 20 juni maakt Stichting Bed & Breakfast Nederland de uitslag van de 1 tulp categorie bekend op www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

1 reactie

Laat een reactie achter