Geclassificeerde B&B

Nominaties 3 tulpen categorie ‘Beste B&B van Nederland 2018’

De nominaties voor de Beste B&B van Nederland 2018 zijn bekend! De nominaties in de 3 tulpen categorie zijn: B&B Groenland in Waarland, B&B De Kruidenverwennerij in Roermond en B&B Den Soeten Inval in Delden. Op 20 juni worden de winnaars bekendgemaakt.

B&B Groenland – Waarland

Bij B&B Groenland verblijven gasten in een landelijk gelegen vrijstaand gastenverblijf. Het verblijf is voorzien van een ruime zitkamer met eigen keuken, een aparte slaapkamer en een privé terras. Het gastenverblijf is ideaal voor een verblijf van meerdere nachten. De gasten omschrijven het ontbijt als een feestje!

De Kruidenverwennerij – Roermond

B&B De Kruidenverwennerij ligt in het buitengebied van Roermond, maar het centrum is makkelijk te bereiken. De Bed and Breakfast beschikt over 4 gastenkamers met eigen badkamer en er is een grote gezamenlijke woonkamer en kruidenkeuken. De gasten zijn razend enthousiast over het uitgebreide ontbijt en de gastvrijheid van de B&B-eigenaren.

Den Soeten Inval – Delden

B&B Den Soeten Inval is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Delden. De Bed and Breakfast is in 2015 geheel in stijl gerenoveerd. De B&B beschikt over 3 complete gastenkamers en een riante woonkeuken. Iedere kamer heeft een luxe badkamer en ruime boxspring bedden. De gasten zijn lovend over de service en gastvrijheid van de B&B-eigenaren.

Uitslag ‘Beste B&B van Nederland 2018’

Ben je ook zo benieuwd naar de winnaar in de 3 tulpen categorie? Op woensdag 20 juni maken we de uitslag bekend op www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter