Geclassificeerde B&B

Nominaties Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019

Bedandbreakfast.nl; Nominaties Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019

De nominaties voor de verkiezing van ‘De Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019’ zijn bekend. Maar liefst vijftien geclassificeerde B&B’s in vijf verschillende categorieën zijn genomineerd; de uitslag wordt bekendgemaakt op woensdag 8 mei 2019.

Veerkant en Vruistuk – Tiendeveen

In het hoogste segment van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, gaat de eerste nominatie naar Veerkant en Vruistuk. De B&B is gelegen op een kleinschalige Alpacaboerderij en beschikt over een sfeervol gastenverblijf met een houtkachel en sauna. Mede dankzij de luxe faciliteiten en de positieve reviews, maakt deze B&B kans op de titel Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019.

De Tinnen Kamer – Vught

De tweede B&B die kans maakt op de eretitel Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019, is De Tinnen Kamer in het Brabantse Vught. Deze B&B uit de categorie 5 Tulpen is ondergebracht in een gerenoveerde boerderij uit 1891. Het gastenverblijf heeft een klassieke Engelse uitstraling en is onder meer voorzien van een eigen zitkamer, slaapkamer en luxe – met marmer beklede – badkamer.

Buitengoed Op De Knolle – Fochteloo

Buitengoed Op De Knolle maakt eveneens kans op de titel Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019. Bij deze geclassificeerde B&B met 5 Tulpen, kunnen gasten kiezen uit twee ruime suites die van alle gemakken zijn voorzien. Beide verblijven beschikken zelfs over een eigen terras met privé jacuzzi. Een mooie extra is de idyllische ligging nabij het Fochteloërveen en het Drents-Friese Wold.

Overzicht Genomineerde B&B’s

In totaal zijn er vijftien geclassificeerde B&B’s genomineerd voor de verkiezing van De Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019. De accommodaties zijn allemaal bezocht en gecontroleerd op aanwezige faciliteiten en services. Daarnaast tellen de reviews op Bedandbreakfast.nl ook mee tijdens de verkiezing, hierdoor ontstaat een totaalbeeld van de gastvrijheid en service van de B&B’s. Dit zijn de genomineerde B&B’s van 2019:

Nominaties categorie 5 Tulpen
Nominaties categorie 4 Tulpen
Nominaties categorie 3 Tulpen
Nominaties categorie 2 Tulpen
Nominaties categorie 1 Tulp

Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019

De uitslag van De Beste Bed and Breakfast van Nederland 2019 wordt bekendgemaakt op woensdag 8 mei 2019, via www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter