Geclassificeerde B&B

Nominaties Beste Bed and Breakfast van Nederland 2020

Bedandbreakfast.nl; Nominaties Beste Bed and Breakfast van Nederland 2020

De verkiezing van ‘De Beste Bed and Breakfast van Nederland 2020’ nadert. Dit jaar zijn er twaalf B&B’s uit vier verschillende categorieën genomineerd. Maak snel kennis met de accommodaties die in aanmerking komen voor de eretitel!

B&B de Heegh – Didam

De eerste nominatie voor de titel Beste B&B van Nederland 2020, is voor B&B de Heegh. Deze landelijke accommodatie nabij het bosrijke Montferland, is geclassificeerd met 5 tulpen: het hoogste segment van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Maximaal twee gasten kunnen overnachten in dit stijlvolle gastenverblijf, dat van alle luxe en comfort is voorzien.

Inn The Woods – Overberg

Inn The Woods is de tweede gegadigde die kans maakt om Beste Bed and Breakfast van Nederland 2020 te worden. Deze luxe B&B met 5 tulpen ligt op de Amerongse Berg, middenin Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Gasten kunnen hier kiezen uit twee verschillende gastenverblijven, met elk hun eigen uitstraling en signatuur. Kenmerkend voor deze B&B is het weldadige ‘a la carte’ ontbijt.

SonneVallei op de Veluwe – Harderwijk

De derde nominatie voor de titel Beste Bed and Breakfast van Nederland 2020, gaat naar SonneVallei op de Veluwe. Vanuit deze luxe B&B met 5 tulpen, wandel je direct de Veluwse bossen in. Er zijn twee riante gastenverblijven in het vrijstaande koetshuis ondergebracht, waar het gasten aan niets ontbreekt. Het uitgebreide ontbijt wordt hier bovendien op originele wijze geserveerd.

Compleet overzicht Genomineerde B&B’s

Voor de verkiezing van de Beste Bed and Breakfast van Nederland 2020 zijn er in totaal twaalf geclassificeerde B&B’s uit vier verschillende categorieën genomineerd. Het aantal tulpen geeft per categorie de mate van comfort en luxe aan. Dit jaar zijn er onvoldoende deelnemers in de categorie 1 tulp, aangezien eenvoudige B&B’s met gedeeld sanitair steeds minder voorkomen.

Nominaties categorie 5 Tulpen
Nominaties categorie 4 Tulpen
Nominaties categorie 3 Tulpen
Nominaties categorie 2 Tulpen

Nederlandse Bed and Breakfast Classificatie

Beste Bed and Breakfast van Nederland 2020

Alle genomineerden zijn voor de verkiezing van de Beste B&B van Nederland 2020 bezocht en gecontroleerd op aanwezige faciliteiten en services, waaraan een scorelijst is gekoppeld. Daarnaast tellen de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. De uitslag wordt op 28 oktober 2020 bekendgemaakt via Bedandbreakfastclassificatie.nl.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

1 reactie

  • Jammer dat niet uit elke provincie B&B worden gekozen , ik bezoek ze regelmatig er staat een prachtige B&B in Noord-Holland verscholen achter het riet en een weids veld niet groot maar vreselijk leuk met terras een rust een zalig ontbijt , het ontbreekt je aan niets . Het is een soort Pipo wagen met een uitstulping voor het bed prachtig

Laat een reactie achter