Geclassificeerde B&B

Nominaties Beste Bed and Breakfast van Nederland 2021

Bedandbreakfast.nl; Beste Bed and Breakfast van Nederland 2021

De nominaties voor de verkiezing van ‘Beste Bed and Breakfast van Nederland 2021’ zijn bekend. In totaal zijn er twaalf geclassificeerde B&B’s genomineerd, verdeeld over vier categorieën. Ontdek snel de kanshebbers die in aanmerking komen voor de prestigieuze titel.

B&B de Heughte – Oosterwolde

In het hoogste segment van het Nederlandse B&B classificatiesysteem, maakt B&B de Heughte kans op de titel Beste Bed and Breakfast van Nederland 2021. Deze luxe B&B met 5 tulpen beschikt over twee sfeervolle appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast is de tuin voorzien van een whirlpool én zwembad. Bovendien is het uitgebreide ontbijt één groot feest!

Inn The Woods – Overberg

De tweede nominatie bij de verkiezing van Beste B&B van Nederland 2021, gaat naar Inn The Woods. Je vindt deze unieke B&B met 5 tulpen op een sprookjesachtige plek in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Er zijn twee afzonderlijke gastenverblijven: The Suite en The Hideaway, waar ’s morgens een weldadig ‘a la carte’ ontbijt wordt bezorgd aan de deur.

B&B de Heegh – Didam

Luxe voorzieningen en faciliteiten, een uitgebreid ontbijt met streekproducten, enthousiaste gastenreviews én een classificatie van 5 tulpen… Niet voor niets is B&B de Heegh genomineerd voor de titel Beste Bed and Breakfast van Nederland 2021! Deze exclusieve accommodatie biedt een landelijk verblijf voor twee personen, dichtbij het bosrijke Montferland.

Nominaties per Categorie

Naast de genomineerde accommodaties in de categorie 5 Tulpen, maken ook B&B’s in de categorieën 2 tot en met 4 Tulpen kans op een onderscheiding binnen hun klasse. Het aantal tulpen geeft per categorie de mate van comfort en luxe aan. In totaal gaat het om twaalf B&B’s die ruimschoots voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie:

Nominaties categorie 5 Tulpen
Nominaties categorie 4 Tulpen
Nominaties categorie 3 Tulpen
Nominaties categorie 2 Tulpen

Beste Bed and Breakfast van Nederland 2021

Alle kanshebbers bij de verkiezing van de Beste B&B van Nederland 2021 zijn bezocht en gecontroleerd op aanwezige faciliteiten en services, waarbij een objectieve scorelijst is gehanteerd. Daarnaast tellen de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden. De uitslag wordt op 30 juni 2021 bekendgemaakt via Bedandbreakfastclassificatie.nl.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

1 reactie

Laat een reactie achter