Geclassificeerde B&B

Nominaties Beste Bed en Breakfast van Nederland 2015

Uitreiking beste bed en breakfast

Wie wordt het beste Bed & Breakfast van Nederland 2015? Op 9 juni wordt de winnaar bekend gemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland.

De verkiezing van het Beste Bed en Breakfast van Nederland 2015 komt er weer aan. Dit jaar maken twee B&B’s uit Noord-Brabant en één bed and breakfast uit Friesland kans op deze eervolle titel. Stichting Bed & Breakfast Nederland maakt de winnaar bekend op dinsdag 9 juni om 09.00 uur op www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb: tel samen met ons af!

Het Beste Bed en Breakfast van Nederland wordt ieder jaar uitgeroepen onder de accommodaties met 5 tulpen, het hoogste kwaliteitsniveau voor B&B’s. Dit zijn de drie genomineerden:

Beste B&B

Bed en Breakfast Carpe Diem in Oirschot werd in 2014 uitgeroepen tot Beste B&B en is dit jaar weer genomineerd.

B&B Carpe Diem in Oirschot, Brabant
Bed en breakfast Carpe Diem won vorig jaar de verkiezing van het Beste Bed en Breakfast van Nederland en is dit jaar wederom genomineerd. Deze gastvrije B&B is gelegen in het Brabantse dorp Oirschot en heeft twee gastenkamers in een apart deel van het landhuis. Beide kamers beschikken over een eigen bubbelbad en luxe douchecabine. Maak ook een rondje door de schitterende tuin met wijngaard en terras, waar bij mooi weer het ontbijt wordt geserveerd.

B&B verkiezing

Bed en Breakfast Tala Lodge in het Friese Ravenswoud: een Hollandse B&B met Afrikaanse invloeden.

Bed & Breakfast Tala Lodge in Ravenswoud, Friesland
Bed and Breakfast Tala Lodge is een luxe suite, gelegen op het erf van een woonboerderij in het Friese Ravenswoud, nabij het Drents Friese Wold. Gasten krijgen de beschikking over een grote badkamer met een dubbele regendouche, twee waskommen en een groot bad. Daarnaast kun je gebruik maken van het privéterras met terrasverwarming, loungebank én een spa met bubbelbad.

Uitreiking Beste Bed and Breakfast

Bed and Breakfast Life is Good maakt weer kans op de eretitel, vorig jaar eindigde deze B&B op de derde plaats.

Bed and Breakfast Life is Good in Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant
B&B Life is Good is gevestigd in een vrijstaand eiken bijgebouw en biedt tal van luxe voorzieningen. Zo kunnen gasten gebruikmaken van een privé-fitnessruimte en eigen sauna. Het uitgebreide ontbijt bestaat uit een eitje van eigen kippen, vers geperst sap, zelfgemaakte jam en diverse soorten brood en wordt geserveerd bij de open haard. In de directe omgeving van de B&B vind je bovendien volop cultuur, historie en natuur.

Complete lijst van nominaties
Stichting Bed & Breakfast Nederland deelt op 9 juni 2015 ook onderscheidingen uit aan de beste B&B’s in de kwaliteitscategorieën van 1 t/m 4 tulpen. Dit zijn alle genomineerden:

Naam B&B Categorie Plaats Provincie
Carpe Diem 5 tulpen Oirschot Noord-Brabant Website
Tala Lodge 5 tulpen Ravenswoud Friesland Website
Life is Good 5 tulpen Heeswijk-Dinther Noord-Brabant Website
Rietveld Cottage 4 tulpen Hazerswoude-Dorp Zuid-
Holland
Website
B&B De Paasloërhof 4 tulpen Paasloo Overijssel Website
B&B The Black Horse 4 tulpen Ureterp Friesland Website
Bed & Breakfast Tulpen & Zo 3 tulpen Julianadorp Noord-Holland Website
De Boksloot 3 tulpen Ravenswoud Friesland Website
Bed in de Betuwe 3 tulpen Hemmen Gelderland Website
De Tuinkamer 2 tulpen ‘s-Gravenzande Zuid-Holland Website
Hotel California 2 tulpen Wichmond Gelderland Website
Lots4u 2 tulpen Culemborg Gelderland Website
Motorschip Elisabeth 1 tulp Leeuwarden Friesland Website
B&B Passage 1 tulp Driebergen Utrecht Website
De Vlinder 1 tulp Nijmegen Gelderland Website

Bed and breakfast met tulpen: zeker van kwaliteit
Als je graag zeker bent van gecontroleerde kwaliteit, dan ben je bij B&B’s die zijn aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie aan het juiste adres. Een overzicht van geclassificeerde accommodaties vind je op www.bedandbreakfastclassificatie.nl. De bed & breakfasts zijn ingedeeld in kwaliteitsklassen van 1 tot en met 5 tulpen, er is dus altijd wel een tulpen-B&B die bij jouw wensen en budget past. Bekijk het aanbod >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter