Algemeen

Ontmoet Bedandbreakfast.eu op B&B Expo in Brussel

B&B Expo in Brussel

Bedandbreakfast.eu is paraat op de B&B Expo in Brussel met advies voor iedereen die een bed & breakfast wil starten.

Nieuwsgierig naar bed & breakfast? Altijd op zoek naar originele en sfeervolle accommodaties voor een overnachting? Overweeg je zelf een B&B te starten? Dan mag je B&B Expo in Brussel niet missen!

Bed & breakfasts wereldwijd
De vijfde editie van B&B Expo vindt plaats op 19 en 20 maart 2011 in Tour & Taxis in Brussel. Op deze internationale beurs presenteren honderden B&B’s uit landen wereldwijd zichzelf. Ook zijn er toerisme- en reisbureaus die je adviseren over bijvoorbeeld toeristische attracties en themavakanties. B&B Expo is ook een aanrader als je je eigen bed and breakfast wilt starten. Doe bijvoorbeeld mee aan de workshops of laat je informeren door de diverse gespecialiseerde organisaties.

Bed and breakfast in Brussel
Natuurlijk is het team van Bedandbreakfast.nl en Bedandbreakfast.eu ook aanwezig op de beurs! Kom naar onze stand tegenover het terras van de catering. We delen Goodie Bags uit en ook maak je kans op een gratis verblijf in een Europees B&B van je keuze. Maak er een leuk weekend van en boek een bed and breakfast in Brussel.

Bed & breakfast starten
Zoek je nog tips voor het starten van een bed & breakfast, kijk dan op onze pagina voor B&B-starters en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter