Buitenlandse B&B's

Vakantie vieren bij een bed en breakfast nét over de grens

Ben je nog steeds aan het twijfelen over je vakantiebestemming voor deze zomer? Boek dan gewoon een heerlijke B&B nét over de grens, zodat je zomervakantie toch nog snel van start kan gaan… Je bent er immers in een mum van tijd!

bedandbreakfast.eu

Bezoek een bruisende badplaats nét over de grens, bijvoorbeeld De Panne in België.

Vier je vakantie bij een bed en breakfast in het buitenland
Ontdek hoe leuk en veelzijdig België is; van de bruisende badplaatsen Knokke-Heist en Oostende tot de groene stadjes Durbuy en Bastogne in de Belgische Ardennen. Maar de Belgische plaatsen Gent, Brugge, Antwerpen, Brussel, Luik, Rochefort, Dinant of De Panne zijn ook zeker de moeite van het bezoeken waard.

privatzimmer Duitsland

Geniet van het uitzicht over de Eifel en ervaar de Duitse gastvrijheid in een Privatzimmer of B&B.

Deutsche Gemütlichkeit
De Eifel is één van de mooiste streken in Duitsland! Maak een fietsvakantie door de natuur en blijf overnachten bij gastvrije B&B’s of gemoedelijke pensions in Adenau, Daun en Cochem. Ben je meer een stadsmens? Aken, Trier, Bonn, Hamburg, Bremen, Berlijn en Stuttgart barsten ook van de leuke accommodaties!

vakantie bij een bed en breakfast in het buitenland

Het hoort er helemaal bij: een typisch Engels ontbijt tijdens je B&B-verblijf in het Verenigd Koninkrijk.

Traditionele B&B’s
Pak je koffer in en vier de zomer bij een ‘traditional bed & breakfast’ in het Verenigd Koninkrijk. Toegegeven: het ligt niet direct naast de deur, maar je profiteert wel van de lage wisselkoers! Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijk verblijf in Londen, Nottingham, Brighton, Dublin, Cork, Glasgow of Edinburgh?

B&B Adriatische kust

Zonnebaden óf shoppen: Italië biedt voor ieder wat wils.

B&B’s op weg naar Italië
Zoek je toch liever de zon op in Italië? Reis dan per auto richting de Adriatische kust en maak een tussenstop in Keulen of Milaan; shoppen, dineren, slapen, ontbijten en weer door! Boek dus snel een bed & breakfast op weg naar de Adriatische kust, bijvoorbeeld in de regio Stuttgart, Bologna, San Marino of San Benedetto del Tronto.

vakantie bij een bed en breakfast in het buitenland

Ontdek jouw favoriete vakantieland vanuit een bed en breakfast!

Vakantie bij een bed en breakfast in het buitenland
Overnachten in een bed en breakfast biedt vele mogelijkheden als je op doorreis bent of wilt genieten van de buitenlandse zon! Met een aanbod van ruim twee miljoen B&B’s wereldwijd, vind je gegarandeerd jouw ideale accommodatie voor de vakantie. Boek dus snel je verblijf zonder reserveringskosten via Bedandbreakfast.eu!

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter