Buitenlandse B&B's

Vakantie bij Nederlanders in Frankrijk

Leven als God in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Ga op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk en leer het land écht kennen. Je ontdekt de mooiste plekjes en geniet tegelijkertijd volop van de gastvrijheid en overheerlijke gerechten; Joie de vivre!

Chambre, Maison of Chateau; vakantie bij Nederlanders in Frankrijk
Je kent ze vast wel; de geweldige chateaus, kastelen en maisons in de groene heuvels van Frankrijk! Veel Nederlanders hebben hun hart gevolgd en runnen daar nu een prachtige bed & breakfast. Laat je verrassen door de bijzondere verhalen en ga op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk. Zij vertellen je waarom ze Nederland achter zich hebben gelaten om hun droom in vervulling te laten gaan.

Kasteel Frankrijk

Overnachten in Chateau La Fragne op een prachtig landgoed in Frankrijk.

Chateau La Fragne in Lubersac is zo’n prachtig kasteel in Frankrijk wat al 13 jaar gerund wordt door Nederlandse eigenaren. Jong en oud is hier welkom! Kinderen kunnen zich zelfs omtoveren tot een echte prinses of ridder, daarnaast is Chateau La Fragne de ideale locatie voor een droombruiloft!

Op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk

Bijzonder overnachten op een middeleeuws landgoed bij Chateau de Digoine.

Bed & Breakfast in een kasteel in Frankrijk
Wil je graag op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk, bezoek dan een van deze bijzondere B&B’s gevestigd in een kasteel, chateau of landhuis; Chateau de Launay in Méry-Corbon, Domaine Chateau de Digoine in de Bourgogne, Le clos du Chevalier in Le Bastit of Maison Bertine in de Provence.

Chambre d'hôtes en table d'hôtes La-Konnet Rougnet

Bij B&B La-Konnet kun je 3 keer per week genieten van een heerlijk diner.

Chambre d’hôtes en table d’hôtes
In Frankrijk kun je tijdens je verblijf in een B&B vaak aanschuiven voor een heerlijk diner. De gastheer en gastvrouw doen er alles aan om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo verzorgen Charlotte en Theo drie keer per week een heerlijk diner in hun “chambres et tables d’hôtes” La-Konnet. Ook bij Le Paradis in Buxerulles is het mogelijk om ‘s avonds aan te schuiven. Kijk op de website voor meer B&B’s die Table d’Hôtes aanbieden.

Terre de Lumière is een volledig vernieuwde Design B&B in de Provenc met een prachtig uitzicht.

Terre de Lumière is een volledig vernieuwde Design B&B in de Provence.

Op vakantie aan de Côte d’ Azur
Liever een strandvakantie en op vakantie bij Nederlanders aan de Côte d’ Azur? Neem een kijkje bij B&B Le Rêve in Saint-Aygulf, op loopafstand van de zandstranden van de Middellandse Zee. Of kies voor een bed en breakfast met zwembad zoals Terre de Lumière gerund door de Nederlanders Kees en Elma Verhouden.

Boek een vakantie bij Nederlanders in Frankrijk
Zie jij het wel zitten om Frankrijk te ontdekken, maar ben je de Franse taal niet helemaal machtig? Dan is een B&B-vakantie bij Nederlanders in Frankrijk echt iets voor jou! Je logeert in de mooiste chateaus, gîtes of chambre d’hotes en gaat een heerlijke tijd tegemoet. Kijk op de website voor het complete aanbod van B&B’s van Nederlanders in het buitenland. Bovendien boek je via Bedandbreakfast.eu direct bij de eigenaar én je betaalt geen reserveringskosten. Naar Bedandbreakfast.eu >>

Over de auteur

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

8 Reacties

  • Graag contact met Rianne. Ik zoek een leuke bed and breakfast aan de Franse kust.
    Ik denk aan een verblijf van een maand, b.v. in September a.s., dit iv.m. mijn
    verlangen eindelijk vlot Frans te spreken. Ik ben ex leraar Engels en Nederlands
    (voormalig Lyceum), Frans heeft me altijd geboeid: veel Frans gelezen, grammatica
    op niveau, goede woord -kennis, echter te weinig spreekvaardigheid…Ik zou daarom
    graag in contact worden gebracht met b.v. een gepensioneerd lerares Frans voor
    betaalde lessen tijdens mijn verblijf in een goede bed and breakfast.

    • Dag Theo,

      Leuk dat je Franse taallessen wilt volgen bij een B&B in Frankrijk. Bij het aanbod van B&B’s met Nederlandstalige eigenaren, zijn zulke specificaties niet bij ons bekend. Daarmee kunnen we je helaas niet verder helpen. Hopelijk vind je alsnog een geschikte B&B in Frankrijk!

    • Dag Ron,

      Er is geen specifieke route aanwezig die je langs deze B&B’s kan gidsen. Uiteraard kun je wel zelf een mooie route samenstellen, waarbij je bij verschillende B&B’s kunt overnachten.

    • Ik zoek een B&B van Nederlanders in de Dordonge .ik weet alleeniet date hij Cash heet wie kan mij helpen? Alvast bedankte

Laat een reactie achter