Nieuws

Succesvolle openingsactie B&B Het Stalhuys in Reeuwijk

bed en breakfast

Grote kans dat je ‘m op Facebook voorbij hebt zien komen: de openingsactie van B&B Het Stalhuys. De video met pittoreske B&B-foto’s ontving maar liefst 45.000 likes en werd 64.115 keer gedeeld. Het AD sprak met de enthousiaste eigenaresse Joyce de Wit.

B&B onder de aandacht brengen
Frequente bezoekers van Facebook kunnen het beamen: like en deel-acties blijven onverminderd populair op het sociale netwerk. Een prima insteek om je bed en breakfast te promoten en daar denkt Joyce precies hetzelfde over. Aan het AD vertelt ze: “Het Stalhuys is net geopend en we bedachten dat het leuk zou zijn om een overnachting te verloten.”

het stalhuys

Schuif jij binnenkort ook aan bij dit heerlijke ontbijt van B&B Het Stalhuys?

Vijf miljoen hits
Dat ze met haar video op Facebook zo’n enorme doelgroep wist te bereiken, blijft Joyce bijzonder vinden. Zo meldt ze aan het AD: “Bij de eerste miljoen hits zijn we uit eten gegaan. Maar nu zijn we de vijf miljoen gepasseerd en het gaat maar door. Zelfs nu we al een winnaar hebben uitgekozen. Willekeurig overigens. Heel veel mensen hadden een reden waarom nu juist zijzelf of de buurvrouw de overnachting verdiende, maar we kregen 28.000 reacties en die konden we niet allemaal lezen en vergelijken.”

Even weg in eigen land
Over het succes van haar video geeft Joyce als verklaring: “Blijkbaar raakt het aan iets waar veel mensen naar verlangen. Even weg in eigen land, een mooi stukje verbouwde boerderij, helemaal voor jezelf.”

Wil je met eigen ogen zien wat B&B Het Stalhuys zo bijzonder maakt? Ervaar zelf! Via Bedandbreakfast.nl boek je rechtstreeks een verblijf bij Joyce, zonder reserveringskosten.

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter