B&B Aanraders

Overnachten bij Unieke B&B’s in Nederland

Bedandbreakfast.nl; Overnachten bij Unieke B&B's in Nederland

Natuurlijk is ieder B&B bijzonder, maar sommige accommodaties hebben nét dat beetje extra; bijvoorbeeld omdat ze gevestigd zijn op een boot of de vorm hebben van een vogelhuis… Ontdek vijf Unieke B&B’s in Nederland en laat je inspireren voor een onvergetelijk verblijf!

Overnachten op het water

Amsterdam: de hoofdstad van Holland, een walhalla voor winkel- en cultuurliefhebbers én vestingplaats van Boat & Breakfast Alhena. Deze gastvrije B&B is ondergebracht op een varende coaster, die je kunt vinden aan de haven van het KNSM-eiland. Aanschouw vanuit de riante stuurhut het spectaculaire uitzicht over het IJ, geniet van het zonnetje op het dek of pak de fiets en rijd in tien minuten naar het bruisende stadshart.

Boat & Breakfast Alhena

Prinsheerlijk slapen

Ervaar hoe het is om even te leven als een ware landheer of landvrouw bij Landgoed Halsaf in Babberich. De omgeving leent zich perfect voor een wandeling, fietstocht of dagtrip naar het Duitse Emmerich. Na een heerlijke dag in de natuur of in de stad, kun je hier terecht in één van de comfortabele kamers met privébadkamer. Koninklijk overnachten en ontbijten in één van de meest unieke B&B’s in Nederland, dat klinkt toch fantastisch?

Landgoed Halsaf

Uniek verblijf aan de Vinkeveense Plassen

Met een directe ligging aan de Vinkeveense Plassen, begint bij Out in the Garden direct het vakantiegevoel te kriebelen. Je overnacht hier in een sfeervolle pipowagen en op het terrein bevindt zich het sanitairgebouw dat je samen deelt met andere gasten. Tijdens mooie zomeravonden is het extra leuk om ’s avonds aan het water een vuurtje te stoken bij de vuurhaard. Gitaartje mee, drankje erbij en even onbezorgd genieten!

B&B Out in the Garden

Wellness in Friesland

Een idyllische plek aan de Friese wateren waar je alleen kunt komen per fiets, met de benenwagen of via het water… De Laatste Stuiver behoort absoluut tot de unieke B&B’s in Nederland. Bij aankomst in Nijetrijne word je door de B&B-eigenaren opgehaald met een bootje, waarna je kunt uitkijken naar een ontspannen verblijf. Boek een massage, kom tot rust in de sauna en geniet van ’s morgens van een uitgebreid ontbijt.

B&B De Laatste Stuiver

Wegdromen in een Vogelhuis

Vogels van diverse pluimage kunnen hun hart ophalen bij één van de meest unieke B&B’s in Nederland; bij B&B De Vreemde Vogel kun je overnachten in een heus vogelhuis! De slaapvide in dit bijzondere gastenverblijf biedt plaats aan vier personen en het privé-sanitair bevindt zich direct naast het vogelhuis. Mag het voor jou nóg unieker zijn? Op hetzelfde terrein kun je onder meer overnachten in een “struisvogel” of een echt vliegtuig!

B&B De Vreemde Vogel

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter