Aan Zee

Populaire Bestemmingen aan Zee

Bedandbreakfast.nl; populaire bestemmingen aan zee

Veel Nederlanders bezoeken jaarlijks populaire bestemmingen aan zee. Optimaal genieten van de zon, heerlijk uitwaaien en wandelen over het strand, lekker chillen in een strandtent of flaneren over de boulevard. We hebben de populairste badplaatsen voor je op een rij gezet.

Scheveningen

Scheveningen is nummer één op de lijst van populaire bestemmingen aan zee. Lekker uitwaaien op het strand of slenteren over de boulevard. Ontdek de pier of breng een bezoek aan Sea Life. Ook ’s avonds is er ook genoeg te doen in Scheveningen: gezellig dineren in een strandtent aan zee of een musicalvoorstelling in het Circustheater. Door de gunstige ligging bij Den Haag combineer je een verblijf aan zee perfect met een citytrip.

Bed and Breakfast Scheveningen

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is nog altijd één van de meest populaire bestemmingen aan zee, op korte afstand van de historische stad Alkmaar. Egmond is zeer geliefd bij families. Kenmerkend is de grote witte vuurtoren aan het strand, dat bij eb verandert in een grote brede zandvlakte waar kinderen met een schepnet op krabbetjes vissen. Bezoek op een zomerse woensdagavond de sfeervolle braderie in het gezellige dorpscentrum.

Bed and Breakfast Egmond aan Zee

Domburg

In Zeeland vind je tal van mooie badplaatsen. Domburg is één van de meest populaire bestemmingen aan zee, dicht tegen de Belgische grens. Het lange en brede zandstrand is ideaal voor een lekkere picknick of een mooie wandeling. Direct achter het duin is het dorp met gezellige cafés, terrasjes, restaurants en winkels. Tip: huur een fiets en maak een avontuurlijke fietstocht richting het nabijgelegen Oostkappelle, Westkappelle, Veere of Zoutelande.

Bed and Breakfast Domburg

Noordwijk

Noordwijk is dé Bloemenbadplaats van het land. Als je denkt aan verblijf in een Bed and Breakfast in een populaire bestemming aan zee, dan hoort Noordwijk absoluut op je shortlist. Geniet van de kleurrijke bollenvelden die in april en mei volop in bloei staan. Het hele jaar door is er genoeg te beleven; een mooie wandeling over het dertien kilometer lange zandstrand of heerlijk relaxen in een strandpaviljoen.

Bed and Breakfast Noordwijk

Zandvoort

Zandvoort staat bekend om z’n mooie stranden en prachtige duinen! Het is omgeven door prachtige natuurgebieden vol flora en fauna. De badplaats zelf bruist volop met gezellige barretjes en sfeervolle restaurantjes. Op Circuit Park Zandvoort worden regelmatig evenementen georganiseerd: een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van de snelle auto’s. Je kunt er heel goed winkelen of buiten het hoogseizoen met je paard een tocht maken over het strand.

Bed and Breakfast Zandvoort

Renesse

Romantische koppels, gezinnen met kleine kinderen, senioren en jongeren: het Zeeuwse Renesse is voor iedereen een populaire bestemming aan zee. De badplaats biedt een keur aan mogelijkheden als het gaat om fietstochten, wandelroutes en evenementen zoals het Festival aan Zee en de Fjoertoer in september. Daarnaast zijn er diverse winkels, gemoedelijke horecagelegenheden en gastvrije B&B’s te vinden. Heb je altijd al eens zeehonden willen spotten in de natuur? In Renesse kan het!

Bed and Breakfast Renesse

Katwijk aan Zee

Als je denkt aan een verblijf in een B&B op een populaire bestemming aan zee, dan is Katwijk aan Zee een absolute aanrader. Met het hele gezin genieten op het strand of met z’n tweeën een romantische wandeling maken over de boulevard: hier ben je op de juiste plaats. Enkele tips om te doen in de regio: beklim de vuurtoren, maak een ritje maken met de stoomtrein richting Leiden of bezoek de musical Soldaat van Oranje in de TheaterHangaar.

Bed and Breakfast Katwijk aan Zee

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter