Inspirerende Bestemmingen

Prijsbewust met vakantie in een bed en breakfast

B&B in Groesbeek

Bed & breakfast Botterpot in Groesbeek, uniek en betaalbaar.

Ondanks de crisis gingen Nederlanders in 2012 vaker met vakantie dan in 2011. Opvallend is dat we steeds vaker in eigen land met vakantie gaan. En waarom ook niet? Nederland heeft duizenden bijzondere en betaalbare bed & breakfasts waar je heerlijk en prijsbewust vakantie kunt vieren.

Minder bestedingen
Nederlanders gingen het afgelopen jaar vaker met vakantie dan in 2011. Wel gaven ze minder geld uit aan de reis en het verblijf en bleven ze vaker in Nederland. Dit blijkt uit de jaarresultaten van het ContinuVakantieOnderzoek (CVO) van NBTC-NIPO Research. Bijna de helft van de vakanties werd in eigen land doorgebracht.

Bed en breakfast: waar voor je geld
Nederlanders blijven dus niet thuis maar ze geven hun geld wel voorzichtiger uit. Onze tip: boek een bed & breakfast! Je krijgt echt waar voor je geld: een uniek logeeradres met alle faciliteiten die je je maar kunt wensen en de persoonlijke service die zo typerend is voor een B&B. Maar tegen kosten die in het algemeen een stuk lager liggen dan bij een hotel.

Voordelig bed & breakfast

Bed & Breakfast De Lieve Hemel in Sint Jansteen.

Neem nu bed & breakfast Botterpot in Groesbeek. Hier heb je voor slechts € 85,- per nacht een heel huisje voor jezelf alleen, inclusief ontbijt, leenfietsen, draadloos internet, toeristenbelasting en btw. Of B&B De Lieve Hemel in Sint Jansteen in Zeeland. Je slaapt er voor € 75,- met zijn tweeën in een kamer met openslaande tuindeuren naar je eigen tuintje. Ontbijt inbegrepen. Kom daar bij een hotel maar eens om!

Groot B&B-aanbod in Nederland
Een bed & breakfast is de ideale uitvalsbasis om een stad of regio te verkennen. Je gastheer- of vrouw wijst je graag de mooiste plekjes in de omgeving en de leukste winkels en restaurants. Waar je ook naartoe wilt, er is altijd wel een B&B vlakbij. Bekijk het grote aanbod van bed en breakfasts in Nederland op Bedandbreakfast.nl. Je kunt rechtstreeks boeken bij de eigenaar en betaalt dus geen reserveringskosten! Bekijk aanbod >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

2 Reacties

  • In een B&B is het super om gezellig met z’n tweetjes te vertoeven van de mogelijkheden die het gasthuis je biedt. Je hebt direct ook altijd een aanspreekpunt, dus dat is handig. Qua prijzen zit je over het algemeen goedkoper bij een B&B, maar sommige types B&B kunnen toch wel behoorlijk dicht bij hotelprijzen komen of zelfs gelijk zijn aan hotelprijzen.

Laat een reactie achter