Geclassificeerde B&B

Rank de genomineerde B&B’s en win een weekendje weg!

Op woensdag 8 juni wordt bekend gemaakt welke B&B wordt uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016. Maak snel kennis met de genomineerden via een spannende actie van Bedandbreakfast.nl!

Voorspel de top 3 van winnaars uit iedere tulpencategorie
Van woensdag 1 juni t/m zondag 5 juni wordt er iedere dag op Facebook een fotocarrousel gepost van drie genomineerde B&B’s uit een specifieke tulpencategorie. Maak voor jezelf een mooie winnaarsvolgorde van de drie genomineerde B&B’s en plaats deze in het reactieveld onder de fotocarrousel op onze Facebookpagina.

Maximaal vijf keer raden tijdens de actieperiode
Let op: per categorie mag je één keer raden. Er zijn vijf tulpencategorieën, dus in totaal kun je tijdens de actieperiode vijf keer een voorspelling doen. Heb je bij minimaal één fotocarrousel de juiste top 3 samengesteld? Dan loot je mee voor een weekendje weg bij één van de genomineerde B&B’s. Hoe meer voorspellingen je goed raadt bij de verschillende categorieën, hoe meer kans je maakt op de prijs!

Beste B&B van Nederland 2016

Plaats per tulpencategorie één voorspelling onder de juiste fotocarrousel op onze Facebookpagina.

Plaatsen van de voorspellingen op Facebook
Tijdens de actieperiode kun je iedere dag op Facebook vanaf 08:00 uur ’s morgens één voorspelling met ons delen onder de nieuwste fotocarrousel; jouw ranking voor de categorie 1 tulp plaats je in het reactieveld onder de fotocarrousel met genomineerde B&B’s uit de categorie 1 tulp. Een ranking voor de categorie 2 tulpen plaats je in het reactieveld onder de fotocarrousel met genomineerde B&B’s uit de categorie 2 tulpen, enzovoorts.

Doe mee!
De actieperiode duurt vijf dagen lang en sluit op zondag 5 juni 2016 om 23:59 uur. Alle voorspellingen die vanaf dat moment onder de fotocarrousels komen te staan, zijn uitgesloten van deelname. Like, volg en houd de Facebookpagina van Bedandbreakfast.nl dus goed in de gaten en doe op tijd mee! De loting van de win-actie vindt plaats op donderdag 9 juni en de winnaar wordt daarna op Facebook bekend gemaakt.

Beste bed en breakfast

Welke B&B gaat er met de eretitel ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016’ vandoor?

Uitslag Beste B&B
Op woensdag 8 juni wordt de uitslag van Het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016 bekend gemaakt via www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb, met daarbij het juiste eindklassement per tulpencategorie. Vanaf dat moment weet je dus ook of je kans maakt op die geweldige prijs; een weekendje weg voor 2 personen bij één van de Beste B&B’s van Nederland 2016!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter