B&B Aanraders

Reistips en B&B’s voor de Zomervakantie 2021

Bedandbreakfast.nl; Reistips en B&B’s voor de Zomervakantie 2021

Ben je toe aan een heerlijke én zorgeloze zomervakantie 2021? Kies dan voor een zomers verblijf bij kleinschalige B&B’s in Nederland. Van het Zuiderzeepad wandelen tot een vakantie aan de kust. Ontdek snel de leukste tips voor een zomer zonder zorgen!

Rondje IJsselmeer

De zomervakantie 2021 leent zich perfect voor een avontuurlijke verkenningstocht langs de oude Zuiderzee. Een rondje IJsselmeer voert je langs eeuwenoude Hanzesteden, pittoreske vissersdorpen en groene natuurgebieden. Dit lange-afstand-wandelpad is zo’n 492 kilometer lang, dus trek je beste wandelschoenen aan. Door van de ene naar de andere B&B te trekken die op de route ligt, kom je ‘s avonds op comfortabele wijze tot rust. Plan snel je verblijf bij B&B’s op de mooiste bestemmingen voor een rondje IJsselmeer:

Zomerse B&B’s

Kies deze zomer voor een onvergetelijke vakantie bij de meest zomerse B&B’s die je je maar kunt bedenken. Of het nu gaat om een unieke pipowagen op het boerenerf, authentieke trekkershut in de natuur óf een bijzondere woonboot op het water… Geniet met volle teugen van je verblijf bij deze bijzondere accommodaties en trek eropuit in de directe omgeving. De betreffende B&B-eigenaren voorzien je graag van de beste tips, zodat je alles uit je zomervakantie 2021 kunt halen. Voor welke B&B kies jij?

B&B’s met Zwembad

Als je aan zomerse B&B’s denkt, dan denk je natuurlijk ook aan kleinschalige accommodaties met een zwembad! Zodra de temperaturen oplopen, dan is een vakantie of weekendje weg bij deze spetterende B&B’s extra fijn. Gelukkig zijn er tal van adressen die extra verkoeling bieden tijdens warme zomerdagen. Of je nu alleen, met z’n tweetjes óf met hele gezin bij het zwembad wil relaxen, er is altijd wel een accommodatie die bij je wensen past. Reserveer alleen wel op tijd, voordat de leukste plekken zijn volgeboekt!

Bruisende Badplaatsen

Kijk je liever uit naar je eerstvolgende bezoek aan het strand in de zomervakantie 2021? Dan is een verblijf aan bij een kleinschalige B&B aan de kust helemaal geen gek idee! Van een fijn appartement in Scheveningen, tot een sfeervol gastenverblijf aan de schone stranden van Zeeland; aan het strand zit je altijd goed. Start de dag met een heerlijk ontbijt, waarna je met strandtas en al richting de zee vertrekt. Met wat geluk kun je volop relaxen in de zonneschijn, al zijn lange wandelingen op het strand ook geen straf!

Stedentrip in eigen land

Winkelen, terrasjes pakken, musea bezoeken en naar de bioscoop gaan; wat is dat lang geleden! De zomervakantie 2021 is hét moment om dit allemaal op verantwoorde wijze in te halen. Tenslotte is er niets fijners dan vakantie vieren en tegelijkertijd lokale ondernemers te steunen. Of wat denk je van een stadswandeling langs monumentale panden of boottocht door de grachten? Reserveer snel een appartement of gastvrije B&B in je favoriete stad, zodat je alle tijd hebt om het stadsleven opnieuw te ontdekken:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter