Inspirerende Bestemmingen

Kerstshoppen en overnachten in een bed & breakfast in Maastricht

Bed & breakfast Maastricht

Sfeervol kerstshoppen is het leukst in Maastricht (foto: VVV Maastricht)

Bed & breakfast-tip: ga rond de feestdagen op stedentrip en geniet van de romantische wimtersfeer. De winkelcentra zijn mooi versierd, overal heb je gezellige kerstmarkten en op menig marktplein vind je een schaatsbaan. De agenda’s van Maastricht, Eindhoven en Groningen staan alvast bomvol met leuke evenementen.

Bed & breakfast in Maastricht
Romantisch shoppen voor de feestdagen is het leukst in Maastricht. Bijvoorbeeld op de kerstmarkt op het Vrijthof, dat is omgetoverd tot een mooi winterlandschap. Compleet met kerstboom, schaatsbaan, reuzenrad en ouderwetse carrousel. Bovendien zijn er kunstzinnige ijssculpturen. Er zijn bijna zeventig bed and breakfasts in Maastricht, vaak middenin de stad.

Bed and breakfast Eindhoven
Op de Markt van Eindhoven staat dit jaar van 18 tot 24 december het Glazen Huis van 3FM. Drie dj’s verblijven hier een week lang zonder te eten, om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Als je er gaat kijken, waag dan meteen een rondje op de schaatsbaan op de markt. Natuurlijk is er in december nog veel meer te doen in de Lichtstad. Boek op tijd een bed and breakfast in Eindhoven voor een heerlijk winterweekend!

Bed en breakfast in Groningen
Hou je van schepen? Dan moet je in het laatste weekend voor kerst in Groningen zijn. Hier vindt dan het maritieme evenement WinterWelVaart plaats. Vanaf de kades van de Hoge en de Lage der A en de Pottebakkersrijge kun je gratis aan boord van een flink aantal historische charterschepen. Ook is er een kerstmarkt met bijzondere producten en warme hapjes. De leukste B&B’s in Groningen vind je op Bedandbreakfast.nl.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter