Inspirerende Bestemmingen

Samen eropuit in de Voorjaarsvakantie 2019

Bedandbreakfast.nl; Samen eropuit in de Voorjaarsvakantie 2019

Het is dan misschien nog wel winter, toch komt het voorjaar steeds meer in zicht. Hoogste tijd om eropuit te trekken met je partner, vrienden óf met het hele gezin; laat je inspireren door de leukste uitjes en overnachtingen voor de voorjaarsvakantie 2019!

Wellness B&B’s

Als je toe bent aan een ontspannen voorjaarsvakantie 2019, dan is een verblijf bij een B&B met wellness faciliteiten een echte aanrader. Wat is er tenslotte fijner dan relaxen in je privésauna, terwijl het buiten guur en koud is? Of wat denk je van een warm bad bij een Bed and Breakfast met jacuzzi of hot tub? Bij een wellness B&B kom je helemaal tot rust en krijgt je weerstand een boost, zo kun je er na de vakantie weer helemaal tegenaan.

Sprookjesachtig Overnachten

Breng de voorjaarsvakantie 2019 samen met je geliefde door op een sprookjesachtig landgoed, een statig landhuis of in een voormalig koetshuis. Hier kun je samen wegdromen op de meest bijzondere locaties van Nederland en ontdek hoe het is om even ‘op stand’ te wonen… De omgeving van deze fraaie B&B’s leent zich bijzonder goed voor een romantische wandeling, waarna je weer heerlijk kunt opwarmen in het gastenverblijf van jouw keuze:

Carnaval Vieren

Alaaf! In het eerste weekend van maart barst in de zuidelijke provincies weer het Carnavalsfeest los. Hoewel het feest officieel op zondag 3 maart van start gaat, kun je op veel plaatsen al vanaf vrijdag terecht bij menig feestje in de kroeg. Vooral in Maastricht zie je de mooiste kostuums en geschminkte mensen voorbij komen, maar de sfeer in Den Bosch en Eindhoven is minstens zo leuk. Ervaar het zelf tijdens Carnaval in de voorjaarsvakantie 2019:

Voorjaarsvakantie 2019 met de Kids

Ga je in de voorjaarsvakantie 2019 eropuit met het hele gezin? Denk dan eens aan een Bed and Breakfast voor de hele familie. Er zijn tal van B&B’s waar de kinderen zich prima kunnen vermaken met alle spelletjes die aanwezig zijn of in de speeltuin kunnen spelen als het mooi weer is. Ook leuk: overnachten bij een B&B met boerderijdieren! Laat je voor de krokusvakantie verrassen door het complete aanbod van geschikte B&B’s voor de kids:

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter