Geclassificeerde B&B

Sfeervol vertoeven bij een B&B met Open Haard

Bedandbreakfast.nl; Sfeervol vertoeven bij een B&B met Open Haard

Als de dagen kouder worden is het extra leuk om te vertoeven bij een B&B met open haard, pelletkachel, elektrische haard of houtkachel. Nestel je na een lange wandeling voor de haard met warme chocomelk of een glas wijn bij één van deze sfeervolle B&B’s!

‘t Nieuwe Rierink – Markelo

Tussen de landgoederen Ampsen, Westerflier en Weldam ligt ‘t Nieuwe Rierink. Hier verblijf je in de sfeervol verbouwde deel van een boerderij. Op de begane grond heb je de beschikking over een riante woonkamer met gezellige haardpartij. Daarnaast is de ruimte voorzien van een pantry en eettafel, waar ‘s morgens het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd. Op de bovenverdieping zijn het slaapvertrek en de badkamer te vinden. Bij deze B&B met open haard zijn ook paarden welkom. Zo zijn er paddocks, schuren en buitenboxen aanwezig.

‘t Nieuwe Rierink

Donkhoeve – Oirschot

Ben je op zoek naar een B&B met open haard, waar je met een groter gezelschap kunt vertoeven? Dan is de Donkhoeve een goede optie, want je kunt hier kiezen uit twee accommodaties die geschikt zijn voor 6 of 8 personen. Beide gastenverblijven zijn onder meer voorzien van een eigen ingang, keuken en gezellige houtkachel. Het ontbijt kun je optioneel bijboeken. Eropuit in de omgeving? Het historische centrum van Oirschot ligt op 3 kilometer afstand en er zijn tal van natuurgebieden waar je kunt prachtig kunt wandelen.

Donkhoeve

Pure Passie Bed and Breakfast – Heijningen

Vlakbij Fort Sabina vind je Pure Passie Bed and Breakfast. Deze knusse B&B met open haard is de ideale uitvalsbasis om één van de grootste en best bewaarde forten van de Zuidwaterlinie te ontdekken. Na een avontuurlijke dag bij het fort en wandelingen over de zuiderwaterlinie routes, kom je in de gemeenschappelijke ruimte van de B&B weer helemaal tot rust bij het haardvuur. Daarna is het tijd om te slapen in één van de stalkamers of in de suite. De volgende morgen kun je aanschuiven voor een heerlijk ontbijt.

Pure Passie Bed and Breakfast

B&B Staphorsterveld – Staphorst

Als je op zoek bent naar een B&B met open haard, maar geen zin hebt om zelf de houtblokken op het vuur te gooien, dan ben je bij B&B Staphorsterveld aan het juiste adres. Deze prachtige accommodatie beschikt namelijk over een ideale elektrische haard! Bovendien zijn er ook een eigen keuken én een mooie badkamer met XL sunshower aanwezig. Geniet met volle teugen van je luxe verblijf, waar je ‘s morgens ook kunt rekenen op een royaal ontbijt met streekproducten. Breng daarna een bezoek aan Zwolle of Kampen.

B&B Staphorsterveld

Herberg de Pas – Haarle

Maak je klaar voor een onvergetelijke overnachting bij de Sprengenberg; één van de mooiste natuurmonumenten in Nederland. Hier is Herberg de Pas gelegen, waar je verblijft in het authentieke voorhuis van de historische boerderij uit 1891. De overlevering vertelt dat Lodewijk Napoleon in de voormalige herberg heeft overnacht. De huidige eigenaren hebben nu deze plek omgetoverd tot luxe B&B met open haard, kitchenette en woonkamer. Haal alles uit de streek en bestel een grote ontbijtmand vol producten uit de omgeving.

Herberg de Pas

Vertoeven bij een B&B met Open Haard

Zie jij het ook wel zitten om binnenkort gezellig te vertoeven bij een B&B met open haard? Dan kun je in Nederland kiezen uit tal van unieke accommodaties, waar je letterlijk kunt genieten van een warm verblijf. Van B&B’s met een elektrische sfeerhaard en appartementen met een pelletkachel, tot vakantiehuisjes met een houtkachel: de keuze is ruim en divers. Ontdek het complete aanbod en reserveer direct je verblijf. Op Bedandbreakfast.nl reserveer je direct bij de B&B-eigenaar en zonder reserveringskosten!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter